- Konular
- 36
- Reaksiyon Skoru
- 147
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 1 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 105
- MmoLira
- 66
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Ne işe yarar bu program: kullandığımız mapların kordinatlarına göre eş ölçüde ekrana çizilmesini sağlar, bu sayede nerede neresi boş bilinebilir, düzene koyulabilir ve yenisi için uygun kordinat tespit edilebilir.
Neden yaptın bu programı: aslı arası bir harita eklicem kordinatını kafadan atarak vermek istedim şaka değil tam 30 değişik kordinat attım kafadan warp deyip denedim başka haritalar çıktı, core düştü filan. o anda bir sinir ile yazdım çıktım.
Neden paylaşıyorsun: Hiç bir paylaşımım yokmuş, sonuna kadarda haklılar ama benimde kendimce sebeplerim var yani bende haklıyım. Bu ilk ama son olmaz, bu tarzda yazdıgım 10'larca ufak program var inş onlarıda zaman ile paylaşırım.
NOT: Program netframework 4.0 ile yazıldı gerekli compenantları googleden arayıp microsoft'un sitesinden indirebilrisiniz. Kullanım için tek bilmeniz gereken 'Seç' dügmesinden map klasörünü seçmek 'c:/game/share/locale/turkey/map' gibi, sonrada evreni çiz dügmesini tıklamak.
Ücreti nedir: Teşekkür'e gerek yok, bir Allah Razı olsun yeterlidir, malum yaşlandık yatırım lazım
Neden yaptın bu programı: aslı arası bir harita eklicem kordinatını kafadan atarak vermek istedim şaka değil tam 30 değişik kordinat attım kafadan warp deyip denedim başka haritalar çıktı, core düştü filan. o anda bir sinir ile yazdım çıktım.
Neden paylaşıyorsun: Hiç bir paylaşımım yokmuş, sonuna kadarda haklılar ama benimde kendimce sebeplerim var yani bende haklıyım. Bu ilk ama son olmaz, bu tarzda yazdıgım 10'larca ufak program var inş onlarıda zaman ile paylaşırım.
NOT: Program netframework 4.0 ile yazıldı gerekli compenantları googleden arayıp microsoft'un sitesinden indirebilrisiniz. Kullanım için tek bilmeniz gereken 'Seç' dügmesinden map klasörünü seçmek 'c:/game/share/locale/turkey/map' gibi, sonrada evreni çiz dügmesini tıklamak.
Ücreti nedir: Teşekkür'e gerek yok, bir Allah Razı olsun yeterlidir, malum yaşlandık yatırım lazım
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Son düzenleme:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Ne işe yarar bu program: kullandığımız mapların kornatlarına göre eş ölçüde ekrana çizilmesini sağlar, bu sayede nerede neresi boş bilinebilir, düzene koyulabilir ve yenisi için uygun kordinat tespit edilebilir.
Eline sağlık abi yine güzel bir proje(değerini bilene).
- Konular
- 38
- Çözüm
- 3
- Online süresi
- 3mo 28d
- Reaksiyon Skoru
- 960
- Altın Konu
- 2
- TM Yaşı
- 9 Yıl 4 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 193
- MmoLira
- 10,503
- DevLira
- 39
Ne işe yarar bu program: kullandığımız mapların kornatlarına göre eş ölçüde ekrana çizilmesini sağlar, bu sayede nerede neresi boş bilinebilir, düzene koyulabilir ve yenisi için uygun kordinat tespit edilebilir.
Eline sağlık abi yine güzel bir proje(değerini bilene).
- Konular
- 36
- Reaksiyon Skoru
- 147
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 1 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 105
- MmoLira
- 66
- DevLira
- 0
Boş konu böyle boş boş şeyleri paylaşcağınıza düzgün bişiler paylaşın
Bukadar zaman neden hiç birşey paylaşmadın sorunun cevabı yukarıda, Allah bana sabır versin sizlerede kader versin ki böyle dengesizlerin yanında tüm forum yanmasın. Kapatılan konuların edit mesajları hep bu yönde "Değmezsiniz, seviyesiz forum vs vs"
- Konular
- 703
- Çözüm
- 22
- Online süresi
- 26m 19s
- Reaksiyon Skoru
- 1,299
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 3 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 272
- MmoLira
- 1,525
- DevLira
- 0
teşekkürler
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)