mavzermete 1
mavzermete
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle

Hamachi Server Yetkileri [YARDIM]

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan KOZMONOT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 271

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar kendi bilgisayarıma bir videodan bakarak hamachi bir server kurdum. Anlatan arkadaşın verdiği id şifre ile gm bir çara girdim. Ancak pek birşey bilmiyorum

Bu serverı kurma amacım files editlemek. Hamachi serverda istediğim gibi editliyebilirmiyim tam bilgim yok bu konularda öğrenerek yapmak istiyorum. hamachi server yapmak istediklerimde sorun çıkartırmı ?

Ayrıca başka çarlara gmlik nasıl verebilirim bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.

Merhaba arkadaşlar kendi bilgisayarıma bir videodan bakarak hamachi bir server kurdum. Anlatan arkadaşın verdiği id şifre ile gm bir çara girdim. Ancak pek birşey bilmiyorum

Bu serverı kurma amacım files editlemek. Hamachi serverda istediğim gibi editliyebilirmiyim tam bilgim yok bu konularda öğrenerek yapmak istiyorum. hamachi server yapmak istediklerimde sorun çıkartırmı ?

Ayrıca başka çarlara gmlik nasıl verebilirim bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.

İlk Önce GM Yapmak İstiyorsan Bu Videoya Bi Göz At Derim.

Hamachi Serverde de editleme yapabilirsin filesine ama ben tavsiye etmem yani. Sabit İp Server Kurarsan Youtubede Videoları Var Daha İyi Olacaktır Senin Açından.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri