Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

4x Kullananları Video Çekme , Videoyu Upload Etme | underworld

Konular
40
Reaksiyon Skoru
20
Altın Konu
0
Başarım Puanı
72
TM Yaşı
14 Yıl 7 Ay 7 Gün
Online Süresi
0
MmoLira
0
DevLira
0

RisaMt2 Orta Emek Kalıcı Sunucu - Bireysel Farm Alanları - WON EP TL Ödüllü Etkinlikler HEMEN TIKLA!

Bölümde gezdiğim süre içerisinde birçok kişinin video almayı bilmediğini gördüm.
Bunun üzerine böyle bir konu hazırlama gereği duydum .

Video Alıcağımız Program : HyperCam2

HyperCam2 Full Download :

Rar Şifresi :

Soru : Neden HyperCam 2 ?
Cevap : HyperCam 2 sizin her pencere ve alanda video çekmenizi sağlayan ve kaliteli ürün veren Ayrıca boyutu küçük video almanızı sağlayan bir Programdır.

HyperCam2'nin kullanımı oldukça kolaydır ancak , ben yinede size programın işimize yarayacak yönlerini anlatmaya karar verdim.

resim_455922823.png

1- Select Region : Sizin Ekranda Herhangi Bir Bölümü Seçerek Video Almanızı Sağlayan Bölümdür.

2- Select Window : Adındanda Anlaşılcağı Gibi Ekranda Belirli Pencereleri Otomatik Olarak Seçerek video alabilceğiniz bölümdür.

..:: Select Region Kullanımı ::..

resim_790844618.png

Öncelikle Select Region'a tıkladıktan sonra video alacağınız pencereyi ayarlıyorsunuz ve gerisini programa bırakıyorsunuz .

resim_846520090.png

Alanı seçtikten sonra , resimde gördüğünüz gibi kendisi kordinatlarını alıcaktır.

Eğer Alanı yanlış seçtiyseniz tekrar aynı işlemi uygulayarak istediğiniz alanı seçe bilirsiniz.

..:: Kısayollar (Hotkeys) ::..

resim_639572023.png

1- Start \ Stop Recording : Bu Kısayol videoyu başlatmanızı ve bitirmenizi sağlayan Kısayoldur.

2- Pause \ Resume : Bu Kısayol videoyu başlattıktan sonra videoyu durdurma ve belirli bir süre bekledikten sonra tekrar videoyu devam ettirmenizi sağlayan Kısayoldur.

Bizim için önemli olan bu 2 Kısayoldur. Diğerlerini Şuan için bilmesenizde olur.

Bu kısayolları değiştire bilmek için kısayolun üstüne basınız ve çevirmek istediğiniz kısayol tuşunun üstüne basınız.

..:: Video'nun Kayıt Edildiği Yer ::..​

Aldığınız videolar programı kurarken seçtiğiniz alana kayıt edilir.
Siz eğer seçmezseniz videolar Otomatik olarak : Belgelerim'in İçinde Oluşturulmuş olan HyperCamClip dosyasının içine kayıt edilir.

..:: VİDEO'YU UPLOAD ETME ::..​

Video'yu GameSelf'e Upload Edeceğimiz İçin Size GameSelf'e resim ve video upload etme ile ilgili Detaylı Bir Rehber Vereceğim .

http://www.turkmmo.com/forumumuz-hakkinda/114556-gameself-uyelik-giris-resimvideo-up-foruma.html

HyCam2 Full Sürüm Linki Harici Tamamen Bana Aittir ...

İyi Forumlar...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Güzel konu olmuş

Sabite Alındı Ellerine Sağlık. Devamı Gelsin paylasımların :)

+rep :cool:

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri