TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
Hikaye Ekle

botting ne kadar kasar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan nukrocuk2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

nukrocuk2

Level 1
Üye
Konular
3
Online süresi
12m 47s
Reaksiyon Skoru
1
Altın Konu
0
TM Yaşı
9 Yıl 9 Ay 4 Gün
Başarım Puanı
38
MmoLira
16
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

sa beyler 2 yıl once oyunu bırakmıstım unıversıte sınavı vs. carları arkadaslara vermıstım onlarda satmıs :D neyse konuya geceyım tr3 te sıfırdan baslamayı dusundum botla tabıkı sımdılık kendım kasıyorum fakat unıye gecınce bottınge attırmayı dusunuyorum ama gezerken gordumde bottınde bırakan car sayısı bayagı azalmıs veya banlamalar arttı :D sıze sorularım olacak

1-) full elıt hız doselı vega ıle bottıngde sadece kutu ıle ne kadar kasar harıta 1-2 veya 1-7 1-8 ucunden bırı
2-) full elıt hız bı ıkı kalkanla vega yıne bıttıngde yaratık kesme +kutu ıle ne kadar kasar 1-3 veya 1-7 1-8 de
3-)carda dırek bottıngden mı gıdeyım nası yapıyım parayla urı mı ceksem

not para sınırı 300 aylık :D

İlk etapta uriudium çekip orta klasmanda bir hangar düzmenizi tavsiye ederim.Tabii ki abartıya kaçmadan.Aktaracağınız miktar taş çatlasın 200-250 lirayı geçmesin.Kullanacağınız bütün bot yazılımlarının ban riski mevcuttur.Kısa vadede sıkıntı olmasa bile uzun sürede ortaya çıkan bir ban sıkıntısıyla karşılaştığınız da harcadığınız para için gözünüz arkada kalmasın.İyi oyunlar.

sa beyler 2 yıl once oyunu bırakmıstım unıversıte sınavı vs. carları arkadaslara vermıstım onlarda satmıs :D neyse konuya geceyım tr3 te sıfırdan baslamayı dusundum botla tabıkı sımdılık kendım kasıyorum fakat unıye gecınce bottınge attırmayı dusunuyorum ama gezerken gordumde bottınde bırakan car sayısı bayagı azalmıs veya banlamalar arttı :D sıze sorularım olacak

1-) full elıt hız doselı vega ıle bottıngde sadece kutu ıle ne kadar kasar harıta 1-2 veya 1-7 1-8 ucunden bırı
2-) full elıt hız bı ıkı kalkanla vega yıne bıttıngde yaratık kesme +kutu ıle ne kadar kasar 1-3 veya 1-7 1-8 de
3-)carda dırek bottıngden mı gıdeyım nası yapıyım parayla urı mı ceksem

not para sınırı 300 aylık :D

Biraz geç olacak ama umarım görürsün. Öncelikle aylık 300 TL'yi kesinlike uridium'a yatırma. VIP ve 2x Katlayıcı paket almalısın, Vengeance olduğuna göre Full Elit hızın varsa görünmez modda kutuya bırakmalısın. Yeni sisteme göre 1-2 saat sonra NPC'lerin Uridium'larında ciddi miktarda kesinti oluyor çünkü ancak kutu toplamada kesinti olmadığını söylüyorlar. Hem 2x katlayıcı ile de bol bol GG enerjisi kasmış olacaksın, onu da en son kullanacaksın lazım olacak. Dilersen Full LF-3 (Varsa LF-4'leri de ekleyerek tabi) Leonov gemisiyle x1 - x4 arası haritalarında NPC'de bırakabilirsin. Biraz az olur getirisi ama Şeref ve TP'de kazanmış olursun. Dilersen daha detaylı şekilde de anlatabilirim, kolay gelsin.

Biraz geç olacak ama umarım görürsün. Öncelikle aylık 300 TL'yi kesinlike uridium'a yatırma. VIP ve 2x Katlayıcı paket almalısın, Vengeance olduğuna göre Full Elit hızın varsa görünmez modda kutuya bırakmalısın. Yeni sisteme göre 1-2 saat sonra NPC'lerin Uridium'larında ciddi miktarda kesinti oluyor çünkü ancak kutu toplamada kesinti olmadığını söylüyorlar. Hem 2x katlayıcı ile de bol bol GG enerjisi kasmış olacaksın, onu da en son kullanacaksın lazım olacak. Dilersen Full LF-3 (Varsa LF-4'leri de ekleyerek tabi) Leonov gemisiyle x1 - x4 arası haritalarında NPC'de bırakabilirsin. Biraz az olur getirisi ama Şeref ve TP'de kazanmış olursun. Dilersen daha detaylı şekilde de anlatabilirim, kolay gelsin.
onu kutu toplamada da yapıyor katlayıcı olmasına rağmen saatte 1000 uri den aşağı düşmüştü ama tabi ben 2-3 gün aralıksız kutu toplamıştım :D

onu kutu toplamada da yapıyor katlayıcı olmasına rağmen saatte 1000 uri den aşağı düşmüştü ama tabi ben 2-3 gün aralıksız kutu toplamıştım :D

Botları azaltmak için hem NPC hem kutu ödüllerini bir süre sonra bilerek düşürüyor sistem. Özellikle sen 2-3 gün aralıksız bırakıyorsan 1.000 Uridium aldığına şükret. :D Ama test ettim, NPC ödülleri daha çabuk azalıyor.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri