- Konular
- 19
- Online süresi
- 15449s
- Reaksiyon Skoru
- 41
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 115
- TM Yaşı
- 8 Yıl 10 Ay 11 Gün
- MmoLira
- 168
- DevLira
- -25
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar öncelikle zaman ayırıp isteğime baktığınız için çok teşekkür ederim.
Sorunum şu marek38 filesi kullanıyorum fakat mysql şifresini değiştirdiğim zaman bir sürü hata alıyorum bir kaç arkadaş ile skype üzerinden teamviewer üzerinden anydesk üzerinden bir sürü paylaşımda bulunduk fakat aynı sorunu yine o arkadaşlarla da çözemedik. Eğer mysql şifresi, config dosyaları hakkında iyi sağlam bir bilgisi olan arkadaş var ise yardımcı olabilirse çok sevinirim.
Sorunum şu marek38 filesi kullanıyorum fakat mysql şifresini değiştirdiğim zaman bir sürü hata alıyorum bir kaç arkadaş ile skype üzerinden teamviewer üzerinden anydesk üzerinden bir sürü paylaşımda bulunduk fakat aynı sorunu yine o arkadaşlarla da çözemedik. Eğer mysql şifresi, config dosyaları hakkında iyi sağlam bir bilgisi olan arkadaş var ise yardımcı olabilirse çok sevinirim.
isterseniz buradan da mesaj yollayabilirsiniz anydesk, teamviewer vermekten çekinmem.
- Konular
- 29
- Reaksiyon Skoru
- 26
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 52
- TM Yaşı
- 10 Yıl 6 Ay 27 Gün
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Neler gibi hatalarla karşılaşıyorsun kardeşim
- Konular
- 19
- Online süresi
- 15449s
- Reaksiyon Skoru
- 41
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 115
- TM Yaşı
- 8 Yıl 10 Ay 11 Gün
- MmoLira
- 168
- DevLira
- -25
@Cengizhan077 iyi akşamlar hocam öncelikle yorum yaptığın için teşekkür ederim, sorunum şu konu ile alakalı hocam konu url : https://forum.turkmmo.com/konu/3574948-access-denied-for-user-root-localhost-using-password-yes/
- Konular
- 19
- Online süresi
- 15449s
- Reaksiyon Skoru
- 41
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 115
- TM Yaşı
- 8 Yıl 10 Ay 11 Gün
- MmoLira
- 168
- DevLira
- -25
konu kilit lütfen sorun çözülmüştür. Sorunun cevabı: https://forum.turkmmo.com/konu/3574948-access-denied-for-user-root-localhost-using-password-yes/
Son sayfa.
Son sayfa.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...