emirhanHCL 1
emirhanHCL
farkmt2official 1
farkmt2official
mannaxxx 1
mannaxxx
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

CS:GO Profesyonel Arenada Son Yaşanan Sıkıntı: Ghosting

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan Numerian
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 160

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

csgo-ghosting-817x320.jpg


Bilmeyenler için Ghosting nedir, birazcık anlatalım:

Ghosting, online oyunlardaki oyuncuların normalde bilmesine olanak tanınmayan bilgilerin (nerede olduklarının, sahip oldukları item veya kartların vs.) oyuncuya bildirilmesidir.

Örneğin; First-Person Shooter oyunlarındaki ölü oyuncuların, karşıdakilerin yerlerini takım arkadaşlarına söylemesi veya Hearthstone oynayan birisinin karşısında streamer varsa yayından kartlarını öğrenmesi gibi.

Ghosting artık yayıncı-oyuncu sınırlarını aşarak profesyonel arenaya da taşmış durumda. Geçtiğimiz haftasonu yapılan ESL Pro League Season 5 turnuvasında da bir ghosting problemi yaşandı.

G2 Esports-North maçında, Inferno haritasında G2’den Kenny “KennyS” Schrub’ın Awp ile ikiye karşı bir kaldığı durumda cam odanın önündeki kalabalık önce bombanın A bölgesine gittiğini, daha sonra da North takımındaki 2 kişinin de Pit bölgesinde olduğunu söylüyorlar. Oyuncular cam bir odadayken “ses geçirmez” kulaklık taksalar da, bazı durumlarda kulaklıkların ses geçirdiği daha önceden birçok oyuncu tarafından belirtiliyordu.

Olayı 3:04:00’dan itibaren izleyebilirsiniz.
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst