- Konular
- 307
- Online süresi
- 1m 13s
- Reaksiyon Skoru
- 24
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 11 Gün
- Başarım Puanı
- 162
- MmoLira
- 15
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar Sv Kurmai Bilmiorum Ama Gm Lik Kodlari Ve İnternette Reklam Olarak Oyunlara üYE kazandirmada üstüme yoktur 
Bana Sv Kuran Kisiyle Ortak Bi Ad Bulup Sv Açallim ... ! [Fakat Benim Bilgisayarim Rami Düşük Oldugu İçin Sv yi Siz Kendi Bilgisayarinz Üzerinde Kurunz] Ben Panel + web Sitesi + bol üye kazandiricam servera ve Facebook Sayfasi Açicam (5000 kİŞİLİk facebook sayfamda reklaminida yaparm oyunun ) ---
Size Eski Pvpmin 30 Dk bile sürmeden hazirlanan web sitesini veriorm ... Oyunu Kapattik Bnm RAM düsük oldugu için OyunLagli ve sürekli oyundan atiyordu

Bana ulaşmak isteyenler : ibrahim.sezgin@windowslive.com
Facebook adresim :
Ekleeyin Ayrintilari Konusalim

Bana Sv Kuran Kisiyle Ortak Bi Ad Bulup Sv Açallim ... ! [Fakat Benim Bilgisayarim Rami Düşük Oldugu İçin Sv yi Siz Kendi Bilgisayarinz Üzerinde Kurunz] Ben Panel + web Sitesi + bol üye kazandiricam servera ve Facebook Sayfasi Açicam (5000 kİŞİLİk facebook sayfamda reklaminida yaparm oyunun ) ---
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Size Eski Pvpmin 30 Dk bile sürmeden hazirlanan web sitesini veriorm ... Oyunu Kapattik Bnm RAM düsük oldugu için OyunLagli ve sürekli oyundan atiyordu

buyrun site bu 30 dk sürmeden hazirladim ... Daha güzel sitelerde hazirlayabilecegime inaniyorum 
Bana ulaşmak isteyenler : ibrahim.sezgin@windowslive.com
Facebook adresim :
Ekleeyin Ayrintilari Konusalim