HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba, dosya izinlerine bakarken böyle bir şey ile karşılaştım ne olduğu hakkında bir bilgim yok daha önce karşılaşmış ya da bilgisi olan var mı? Tehdit içerici bir özelliği var mı?
Merhaba, dosya izinlerine bakarken böyle bir şey ile karşılaştım ne olduğu hakkında bir bilgim yok daha önce karşılaşmış ya da bilgisi olan var mı? Tehdit içerici bir özelliği var mı?
![]()
Hacklenmiş olabilirsiniz cmdden komut yazmayı veya görev yöneticisi açmayı dener misiniz ?
Crack veya benzeri bir uygulama kullanmışsanız. Mesela program olur o yun olur vs vs. Bunlar içinde virüs,gereksiz dosya izinleri,kötü amaçlı dosya kullanımı gibi kullanıcının özel bilgilerini sızdırma çeşididir. Eğer sisteminizde crackli bir oyun varsa veya virüs bunları görmeniz muhtemeldir.Merhaba, dosya izinlerine bakarken böyle bir şey ile karşılaştım ne olduğu hakkında bir bilgim yok daha önce karşılaşmış ya da bilgisi olan var mı? Tehdit içerici bir özelliği var mı?
![]()
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)