Bvural41 1
Bvural41
OnurBoyla 1
OnurBoyla
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
farkmt2official 1
farkmt2official
mavzermete 1
mavzermete
dreamstone 1
dreamstone
Hikaye Ekle

Kunter'e danışmanlık teklifi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Numerian
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 112

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Tecrübeli basketbol başantrenörü Erman Kunter, Irak Milli Takımı'nın kendisine ağustos ayında düzenlenecek Asya Şampiyonası için danışmanlık teklif ettiğini söyledi.

Erman Kunter, hakkında "Irak Milli Takımı'nın yeni başantrenörü oldu." şeklinde çıkan haberlerin doğru olmadığını belirtti.

Irak Basketbol Federasyonu tarafından sadece takıma turnuva boyunca danışmalık görevi yapması için bir teklif yapıldığını vurgulayan Kunter, "Ağustos ayında düzenlenecek Asya Şampiyonası için danışmanlık teklif ettiler. Olay kesinlikle başantrenörlük teklifi değil. Kararımı da vermedim. Sahaya çıkacak bile değilim. Çok istekliler ama ben daha bir cevap vermedim. Zaten 10 günlük bir süreç için şampiyona boyunca danışmanlık istediler. Hiç bilmediğim bir takım. Daha programlarını bile görmüş değilim. Kesinlikle bu teklifin başantrenörlükle alakası yok." ifadelerini kullandı.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri