RFire Öğrenci ve C# İle Uğraşan Bir Birey Katılım 30 Mar 2017 Konular 4 Mesajlar 161 Online süresi 1d 5h Reaksiyon Skoru 13 Altın Konu 0 TM Yaşı 9 Yıl 2 Ay 11 Gün Başarım Puanı 70 MmoLira 415 DevLira 0 Ticaret - 0% 0 0 0 2 Haz 2017 #6 ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA! Ultimate Hack 33' Alıntı: Yapımcısı: Ultimate Hack Hilenin Özellikleri ✔ MobLock Hack ✔ Metin Dedektörü ✔ Python Loader ✔ Kutsama Botu ✔ Envanter Hack ✔ Efsun Botu ✔ Teleport Hack ✔ Combo Hack ✔ Yang Hack ✔ Spam Botu ✔ Balık Botu ✔ Kick Hack ✔ Multihack ✔ Wallhack ✔ 7x auto damage Yazılı Anlatım 1. M2-ZED Hilemizin içindekilerinin hepsini Metin2 içine atıyoruz 2. ve oyunumuzu açıyoruz karşımıza cmd ekranı gelecektir 3. cmd ekranına geliyoruz ve Python hilelerini aktif etmek için 4. load HileciPislik.py yazıp enter tuşuna basıyoruz 5. 7x için ise load 7x.py yazıp enter tuşuna basıyoruz 6. Oyununuza girin ve hilelerin keyfini çıkarın! Videolu Anlatım Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir. Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir. Genişletmek için tıkla Ellerinize sağlık güzel olmuş ancak 7x Pro Damage vuruş efektlerini gizleseydiniz daha iyi olurdu. Elinizde olan bir şeyse bunu yapmak bence yapmalısınız iyi forumlar M muratmu87 Level 6 Katılım 12 May 2009 Konular 23 Mesajlar 1,080 Online süresi 1m 32s Reaksiyon Skoru 3 Altın Konu 0 TM Yaşı 17 Yıl 1 Ay Başarım Puanı 99 MmoLira 1 DevLira 0 Ticaret - 0% 0 0 0 4 Haz 2017 #7 Merhaba 7x çalışmıyor oyundan atıyor bilginize. Önceki 1 2 First Önceki 2 of 2 Cevap yazmak için giriş yap yada kayıt ol.
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA! Ultimate Hack 33' Alıntı: Yapımcısı: Ultimate Hack Hilenin Özellikleri ✔ MobLock Hack ✔ Metin Dedektörü ✔ Python Loader ✔ Kutsama Botu ✔ Envanter Hack ✔ Efsun Botu ✔ Teleport Hack ✔ Combo Hack ✔ Yang Hack ✔ Spam Botu ✔ Balık Botu ✔ Kick Hack ✔ Multihack ✔ Wallhack ✔ 7x auto damage Yazılı Anlatım 1. M2-ZED Hilemizin içindekilerinin hepsini Metin2 içine atıyoruz 2. ve oyunumuzu açıyoruz karşımıza cmd ekranı gelecektir 3. cmd ekranına geliyoruz ve Python hilelerini aktif etmek için 4. load HileciPislik.py yazıp enter tuşuna basıyoruz 5. 7x için ise load 7x.py yazıp enter tuşuna basıyoruz 6. Oyununuza girin ve hilelerin keyfini çıkarın! Videolu Anlatım Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir. Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir. Genişletmek için tıkla Ellerinize sağlık güzel olmuş ancak 7x Pro Damage vuruş efektlerini gizleseydiniz daha iyi olurdu. Elinizde olan bir şeyse bunu yapmak bence yapmalısınız iyi forumlar
M muratmu87 Level 6 Katılım 12 May 2009 Konular 23 Mesajlar 1,080 Online süresi 1m 32s Reaksiyon Skoru 3 Altın Konu 0 TM Yaşı 17 Yıl 1 Ay Başarım Puanı 99 MmoLira 1 DevLira 0 Ticaret - 0% 0 0 0 4 Haz 2017 #7 Merhaba 7x çalışmıyor oyundan atıyor bilginize.