xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

Sebepsiz Ban !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Lukianos
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 776
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

BeToooN Nickli carım Sebepsiz yere ban yedi ilgilenirseniz sevinirim @admin @Shorty

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Merhaba

İşlem Menoetius isimli karakter için gerçekleştirilmiş, 2017-04-17 04:59:11 tarihinde Nick değişikliği gerçekleştirdiğiniz görülüyor bahsettiğiniz ekran görüntüsü size nasıl gönderildi bilmiyorum ancak muhtemelen otomasyon sistemiyle ilgili bir sıkıntı var yarın gün içerisinde konuyu inceleyip işlemle ilgili detayları size bildiricem ofiste olmadığım için şuan sadece işlem nedenini görüntüleyebiliyorum.
Merhaba

İşlem Menoetius isimli karakter için gerçekleştirilmiş, 2017-04-17 04:59:11 tarihinde Nick değişikliği gerçekleştirdiğiniz görülüyor bahsettiğiniz ekran görüntüsü size nasıl gönderildi bilmiyorum ancak muhtemelen otomasyon sistemiyle ilgili bir sıkıntı var yarın gün içerisinde konuyu inceleyip işlemle ilgili detayları size bildiricem ofiste olmadığım için şuan sadece işlem nedenini görüntüleyebiliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri