InfernoShade 1
InfernoShade
farkmt2official 1
farkmt2official
romegames 1
romegames
bikral 1
bikral
PrimeAC 1
PrimeAC
shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Hikaye Ekle

site'de ep satış sistemi hakkında yardım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan YouPrince
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

YouPrince

Level 1
Üye
Konular
5
Online süresi
4d 7h
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
9 Yıl 9 Ay 6 Gün
Başarım Puanı
55
MmoLira
252
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

selamün aleyküm arkadaşlar metin2 sunucumu hazırlıyorum ama bilgisizlik bana engel oluyor sizlerden yardım almak istiyorum site hakkında şimdi sitemde ep satın alma linkine girince mesela 10 tlye 10 ep satacağım benim banka hesabıma parayı atan oyuncuya epi verecek bu sistem nasıl olacak maxepin isminde bir siteye başvurdum kurcaladım ayarlamaya çalıştım ama birşey yapamadım ep satış sistemini nasıl yapacağım yardımıcı olursanız çok sevinirim acil yardımınız lazım skype adresinizi verirseniz oradan daha rahat şekilde konuşabiliriz şimdiden teşekkür ederim

m2pazar.com ve irispanel.com 2'side bizim bünyemizde imzadaki adreste iletişim bilgilerimiz var, arar isen yardımcı oluruz.

hocam ben sadece ep satış sistemini istiyorum sunucu ve site satın aldım bir hostingden maxepin.com diye bir site bulmuştum tam istedigim şekildeydi ama site eski olduğu için işime yaramadı acaba ep satış sistemi paralımı sitenizde ve yardımcı oluyomusunuz kurulum vb ?

Çok tercih edilen paywanttır skype veya sitelerind etelefon numaraları var onlarla iletişime gecebilirsin

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri