Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Barcelona'da hedef 5 gol! Arda Turan...

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan Numerian
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 127

Numerian

Fahri Üye
Banlı
Katılım
4 Şub 2017
Konular
8,481
Mesajlar
10,281
Çözüm
1
Reaksiyon Skoru
8,038
Altın Konu
0
Başarım Puanı
425
MmoLira
-109
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek finali rövanşında sahasında Juventus ile karşılaşacak Barcelona'nın teknik direktörü Luis Enrique, 5 gol atarak üst tura çıkmayı hedeflediklerini söyledi. Bu arada 3 haftadır sahalardan uzak kalan Arda Turan'ın karşılaşmada kadroya girmesi bekleniyor.

İspanyol teknik adam, yarınki (19.04.2017) Juventus karşılaşması öncesinde düzenlediği basın toplantısında, deplasmanda ilk maçta aldıkları 3-0'lık mağlubiyete rağmen turu geçmek için sahada tüm güçlerini ortaya koyacaklarını belirtti.

Risk alacaklarını vurgulayan Enrique, "Rakibin çok seçeneği olabilir ama bizim sadece tek bir opsiyonumuz var, o da saldırmak. Turu geçmenin yollarını arayacağız. İlk golü atarsak, Nou Camp taraftarı ikinciyi atar, üçüncü de kendiliğinden gelir. Maç boyunca taraftarın desteği çok önemli. Nou Camp'ın titremesini istiyoruz. Maçın son dakikasına kadar hep birlikte olmalıyız." ifadelerini kullandı.


"Tarihi bir gece yaşamak için her şey mümkün. Hedefimiz 5 gol atmak"


Luis Enrique, önceki turda Paris Saint Germain'e (PSG) karşı ilk maçta 4-0'lık yenilginin ardından tarihi bir geri dönüşle alınan 6-1'lik galibiyetin Juventus karşısında tekrarlanmaması için hiçbir neden olmadığını öne sürerek, "Tarihi bir gece yaşamak için her şey mümkün. Hedefimiz 5 gol atmak." diye konuştu.

Toplantıya katılan Barcelonalı futbolcu Andres Iniesta ise ilk maçta iyi bir performans sergileyemediklerini hatırlatarak, "İlk maçta hiç iyi bir şey yapamadık. 3-0 çok kötü bir sonuç ama tur halen bitmiş değil. Şampiyonlar Ligi'nde ikinci kez geri dönüş yapmak çok zor ama bunun için gücümüz, gerekli motivasyonumuz ve kaliteli futbolcularımız var. Ne kadar erken gol bulursak o kadar iyi. Ama yine de gol konusunda çok saplantılı olmamalıyız." değerlendirmesinde bulundu.


Arda kadroda yer alabilir


FIFA 2018 Dünya Kupası Elemeleri'nde Türkiye'nin Finlandiya'ya karşı oynadığı milli maçta sakatlanan ve 3 haftadır sahalardan uzak kalan Barcelonalı Arda Turan'ın da karşılaşmada kadroya girmesi bekleniyor.

Katalan temsilcisinde takımla antrenmanlara çıkan ve sorun yaşamayan Arda'nın yanı sıra tedavileri sona eren Javier Mascherano ve Jeremy Mathieu'nun da kadroya girme olasılıkları bulunuyor.
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst