farkmt2official 1
farkmt2official
romegames 1
romegames
bikral 1
bikral
PrimeAC 1
PrimeAC
shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

Voscreen nedir ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Drake Lost
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

Drake Lost

Level 1
Üye
Konular
5
Reaksiyon Skoru
4
Altın Konu
0
TM Yaşı
9 Yıl 2 Ay 26 Gün
Başarım Puanı
57
MmoLira
30
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

O0opM4.png

Merhaba turkmmo.com sakinleri.Bugün sizlere Voscreen uygulaması hakkında bilgi vereceğim.

İngilizce 15-20 yıldır dünyada neredeyse yerel bir dil haline geldi, ancak istatistikler gösteriyor ki eğitim sistemimizde bu konuda pek fazla bir başarı kaydedilemiyor. İngilizce eğitiminde klişeleşmiş yöntemlere göre farklı bir metot sunan Voscreen, İngilizce öğrenme zorluğundaki direnci kıracak gibi görünüyor. İngilizce öğrenmek isteyen veya bir parça İngilizce bilip de pratiklik kazanmak isteyen kişiler için Voscreen platformu 2 milyon kullanıcıya yaklaşan ağı ile dikkat çekiyor.

Türk Bilişim Gururumuz Voscreen…

Şaşırtıcı bir başarı hikâyesi olan Voscrean tamamen bir Türk yapımı… Kurucusu Deniz Dündar ve 6 kişilik bir kadro ile 2010 yıllarında başlayan çalışmaların ürünü olan İngilizce öğrenme platformu 74 ülkede aktif halde kullanılıyor. Her seviyeden kullanıcıya hitap edecek kadar kolay ve iyi planlanmış iş modeli; Türkçe dâhil 21 dilde yayın yapıyor. TV şovlarından film fragmanlarına kadar farklı ve zengin içerikler ile donatılan Voscreen, geliştirdiği dilbilimsel yöntemler ile İngilizce öğrenme sürecini bireyselleştiren, çok başarılı bir Türk girişimi olarak tarihe geçiyor.

Voscreen Nedir, Nasıl Çalışır?

Sıfırdan ileri seviyelere kadar İngilizce öğrenmeyi kolay ve kullanışlı hale getiren, hem görsel hem de işitsel olarak öğrenmenizi ya da öğrenmiş olduklarınızı pekiştirme imkânı bulabileceğiniz Voscreen uygulaması, maksimum 15 sn süren video içeriklerinden oluşuyor. Bu videoları seyredip daha sonra altta beliren iki yazıyı açabiliyorsunuz. Sağ taraftaki altyazıyı görerek, sol taraftaki altyazıyı görmeden soruyu yani tercümeyi yanıtlamak için kullanılıyor. Biri doğru diğeri çeldirici cevap seçeneğine tıkladığınızda vereceğiniz doğru cevap üst sol köşede yer alan yıldız hanenize skor olarak yansıyor. Aynı video farklı zaman aralıkları ile 5 kez size gösteriliyor. 5 kez doğru cevaplayıp yıldızlarınız tamamlandığında artık karşınıza gelmiyor, farklı videolar ile devam ediliyor.

Seviyenize Göre İngilizce Eğitimi!

Voscrean uygulamasında; acemi, başlangıç, ilk, orta ve ileri seviye aşamalarından seçimler yapılabiliyor, seviyenize göre seçmek veya üst aşamaya geçmek ya da dönmek istediğiniz aşamada bir kısıtlama yok. Öğrenmek istediğiniz grameri, konuyu da seçebiliyorsunuz. Gramer tarafındaki konuları seçtiğinizde size sadece o konu ile ilgili videolar gösteriliyor.

Voscreen’da ayrıca “İngilizce” seçeneği ile İngilizce dilindeki video soruları, yine aynı dildeki seçeneklerle cevaplanabiliyor. Bu sayede kullanıcılar İngilizceyi kendi kullanım dünyasında deneyimleyip farklı anlatım tarzlarını ve dolaylı anlatım becerilerini geliştirebiliyor.

Eğitim Kurumlarından Voscrean Uygulamasına Yoğun İlgi

Akademik olarak kullanılan, profesyonel fakat oldukça kolay İngilizce öğrenme platformu Voscreen, tüm dünyada okul öncesinden üniversitelere kadar tüm eğitim kurumlarının da ilgisini çekiyor, özellikle yakın zamanda eklenen Playlist ve Observation özellikleri sayesinde okullarda kullanımı da artırıyor. Observation özelliği platformdaki diğer kullanıcıları gözlemleme imkânı verdiği için öğretmenler açısından da oldukça kullanışlı bulunuyor. Playlist ile paylaşılabilen çalma listeleri özelliği pekiştirme açısından çok yararlı görülüyor.

Arka planında işleyen dilbilimsel yapay zekâ, İngilizce öğrenme sürecini her kullanıcı için kişiselleştirme imkânı veriyor. Kullanıcıların karşısına çıkacak videolar ve sorular, öğrenme istatistiklerine ve de performanslara göre belirleniyor. Sanılanın aksine Voscreen’de hiçbir soru rastgele ya da tesadüf değil.

Voscreen Kullanmaya Başlamak Ücretsiz…

Kısa sürede büyüyen ve büyümeye devam eden Voscreen, hem web sitesi hem de mobil uygulamalar üzerinden herkesin kullanımına açık ve tamamen ücretsiz olarak Appstore ve Googleplay ile cihazlara indirilebiliyor.

Voscreen hakkında ufak bir video.Vaktim olduğu zaman sizler için Voscreen'i anlatan daha detaylı ve videolu bir anlatım yapacağım.

r3Oo0V.png
JaQyBq.png

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri