Scarlet 1
Scarlet
Best Studio 1
Best Studio
mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Sevdamsın 1
Sevdamsın
TuZaKK 1
TuZaKK
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
farkmt2official 2
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Bilgisayar Ağlarının Kullanımı ( Part 2 )

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan SystemNetwork
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 156

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Dağıtık Veri İşleme Metodu (Distributed processing) ;

Bu yöntemle iki veya daha fazla bilgisayar işlemleri paylaştırır. Bu şekilde gerekli zaman kısaltılmış ve her bilgisayara program kurulumu önlenmiş olur. Dağıtık işletim sistemlerin de ortamda çok sayıda CPU olduğu halde, ortamın kullanıcıya tek işlemcili gibi görünmesidir.

Bir gerçek dağıtık sistemde, kullanıcılar programlarının nerede çalıştırıldığının ve dosyalarının nerede yerleşmiş olduğunun farkında olmazlar. Bu işlemlerin hepsi otomatik olarak ve etkin olarak işletim sistemi tarafından gerçekleştirilir.

-----------------------
√ Yük Paylaşımı (Load sharing) ;

Bu yöntem, iki veya daha fazla bilgisayarın işlemleri aynı yöntemle paylaşmasıdır. Örneğin biz bilgiyi diğer bilgisayarlara network üzerinden göndeririz. Bu esnada bir bilgisayar bütün işlemleri tek başına yapamaz.

-----------------------
√ Dağıtılmış Veri (Distributed data) ;

Dağıtılmış veri yönteminde şirket ve kurumlarda bilginin dağıtılmasından iki veya daha fazla bilgisayar sorumludur.

"Kaynaklardan yardım alınmıştır."
Yarın sınav olucak katılım göstermek isteyenlere duyrulur.
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst