Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Selamlar,Pidge-Hunk serverinde online sayısında gözle görülür bir düşüş var Zarkon'da başlayanların çoğu Keith ve Pidge-Hunk'dan geçiş yapan oyuncular Elym2 Türkiye'de ki en eski PvP serverlerden birisi, rakip sayılabilecek birçok PvP serverde Elym2'de ki oyuncu sayısının en az 2 katı kadar online var. Elym2 kadar güzel diğer PvP serverlerden kaliteli bir oyunun bu hali biz oyuncuları fazlasıyla üzüyor oyundaki ufak tefek bugları sorunları vs. bildirdiğimizde forumda konu açmak bir yana ticketelere dahi cevap alamıyoruz. Pidge-Hunk'da artık eskisi gibi ticaret yapıp ws atamaz olduk elinizin altında böyle kaliteli bir forum bir oyun varken bu yaşadığımız sıkıntıların birçok sebebi olabilir bu sorunlardan bir çoğunu en azından yeteri kadar reklam vererek ticketlere bakarak, oyundaki sorunları oyuncuların bakış açısından dinleyerek, sorunların hepsine yetişemiyorsanız işinizde yardımcı elemanlar alarak kısaca biraz ilgilenerek çözebilirsiniz bizim de amacımız böyle kaliteli bir oyundan daha fazla zevk alabilmek ve oyunda daha fazla eğlenebilmek sizden ricamız bu sorunları dikkate alarak biraz daha fazla ilgilenip sorunları el birliği ile çözmeniz. @admin;
@Shorty;
bu konulara cevap yazmıyor oluşumuz ilgilenmiyoruz anlamına gelmesin. Soru ve sorunlarınızı foruma konu olarak açmaya devam edin kibiz takip edebilelim. Reklamlarımız üsrekli aktif. Ticketa yetişemiyoruz doğrudur bunun için ticket görevlisi alacağız. Daha düzene girer diye düşünüyorum. Şuan yönetim yetişebildiği kadarına bakıyor.
Oyunla ilgili bir iş planımız var. Kısaca bahsetmek gerekirse, GMler için yönetim panelinin geliştirilmesi. yeni internet sitesinin aktif edilmesi ve oyundaki hata ve yenilik iyileştirmeleri
Selamlar,
bu konulara cevap yazmıyor oluşumuz ilgilenmiyoruz anlamına gelmesin. Soru ve sorunlarınızı foruma konu olarak açmaya devam edin kibiz takip edebilelim. Reklamlarımız üsrekli aktif. Ticketa yetişemiyoruz doğrudur bunun için ticket görevlisi alacağız. Daha düzene girer diye düşünüyorum. Şuan yönetim yetişebildiği kadarına bakıyor.
Oyunla ilgili bir iş planımız var. Kısaca bahsetmek gerekirse, GMler için yönetim panelinin geliştirilmesi. yeni internet sitesinin aktif edilmesi ve oyundaki hata ve yenilik iyileştirmeleri
ticketlere yetişemiyoruz diyosunuz alım yok G33 ve KaiRoS oyuna girip boş boş muhabbetler edeceğine 2 tickete bakabilir
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)