ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
İyi forumlar
Yeni bir pvp server açtım ancak kızıl ormana gittiğim an 85 levellik bir metin kestiğimde kaç level olursam olayım 85 level oluyorum bir anda. Sunucu sağlayan şirketle konuştum oyun içi destek sağlayamıyoruz dediler. Yardımcı olursanız sevinirim
Fileste sorun var demektir bu tür bir bugu kaldırmak kolay değil sunucuya filesinizde böyle bir hata var derseniz belki yardımcı olurlar ama bence yapabileceğin birşey değil bildiğin sanki oyunda açık var gibi
Yeni bir pvp server açtım ancak kızıl ormana gittiğim an 85 levellik bir metin kestiğimde kaç level olursam olayım 85 level oluyorum bir anda. Sunucu sağlayan şirketle konuştum oyun içi destek sağlayamıyoruz dediler. Yardımcı olursanız sevinirim
Şimdilik idareten hata çıkan metinleri düzelttim daha sonra farkettim ki sorun sadece metinlerde değil bazı bosslarda, bazı levellerde de bu sorun var. Maalesef sıkıntılı bi files