kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
Agora Metin2 1
Agora Metin2
raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Eto O rekoru Kıramaz..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan HiperiX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 278

HiperiX

Level 8
Fahri Üye
TM Üye
Konular
1,134
Reaksiyon Skoru
158
Altın Konu
1
TM Yaşı
17 Yıl 2 Ay 27 Gün
Başarım Puanı
175
MmoLira
1
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Geçtiğimiz sezon 27 golle La Liga'da gol kralı olan ve Avrupa'da da en iyi 2. golcü olarak gümüş ayakkabı alan Güiza, bu sezon La Liga'da gol krallığında iddialı olan Etoo'yu değerlendirdi.

İspanyol futbolcu, Eto'o için ''büyük bir yetenek'' derken, ''Mallorca'da birlike oynadığımız dönemlerde benim için yaptıkları ve bana karşı olan davranışlarından dolayı sadece ona teşekkür etmem gerekir. O, gol yağdıran ve savunma yapan bir 9 numara. Başka ne istenebilir'' değerlendirmesinde bulundu.

Şu anda Almeria takımının teknik direktörü olan, ancak Atletico Madrid ve Real Madrid'de oynadığı futbolculuk döneminde La Liga'da 38 gol atarak İspanyol liginde halen kırılamayan gol krallığı rekorunu elinde bulunan Meksikalı Hugo Sanchez'in bu rekorunu Etoo'nun kolay kıramayacağını söyleyen Güiza, ''Ben geçen yıl penaltı kullanmadan 27 gol attım. Bu, son dönemlerin en yüksek rakamlarından biri. 27 ile 38 arasında sadece 11 gol var, hemen hemen hiç bir şey değil. Etoo'nun, Barça'nın ofensif gücü ve kendisinin form yüksekliğiyle bu rekora ulaşma olasılığı olduğu inkar edilemez'' şeklinde konuştu.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri