Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

0.6.2 Güncellemesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan |herkul01|
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 194

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Desteklediğimiz dillerde altyazı seçenekleri için oynatıcının sağ altında bulunan ikona tıklayabilirsiniz.

Başlatıcıya otomatik oyun kontrolü ekledik. Oyununuzla ilgili herhangi bir sorun bulunması durumunda bu kontrol edici ek veri indirmek durumunda kalabilir. Bu indirme boyutunun, oyununuzun dosyalarına bağlı olarak, 200MB ila 1.7GB arasında değişebileceğine lütfen dikkat ediniz. Bazı istisnai durumlarda dosya boyutu yukarıda belirtileni geçebilir. Vermiş olabileceğimiz rahatsızlıktan ötürü özür dileriz.

0.6.2 Sürümünün uygulanabilmesi amacıyla World of Warships sunucusunun kısa bir bakıma alınacağına lütfen dikkat ediniz.

Bakım Çalışması Başlangıcı: 07/03/2017 TSİ 08.00 (GMT+3)
Bakım Çalışması Bitişi: 07/03/2017 TSİ 10.00 (GMT+3)

Güncelleme hakkında daha ayrıntılı bilgi için lütfen aşağıdaki sürüm notlarına başvurunuz.

| | | | |
| | | | |

[paste:font size="5"]

Yorumlar (15)

Yorum yazmak için giriş yapın.. Giriş yap

___DarkPower___06.03 14:09
Yahu bir kere de iyi bir şey yapın, Varsa yoksa muhrip, yetmedi mi oyunu muhripler le doldurduğunuz? Yaptığınız yenilikleri takip etmekten bile aciz siniz. Daha önce getirdiğiniz Japon ve Alman muhrip dalı oyuna hiçbir etki etmedi. Biraz olsun oyuna hareket kazandırdıysa o da Alman Zırhlı dalı ve Klan sistemidir. Bunları da oyuncular talebi ile yapıldığını iyi biliyoruz. Yoksa nerede sizde o kapasite. Bu güncellemede sınıfta kaldınız. Yine oyun ve oyuncu yararına bir şey yok !!!

+0
-0

___DarkPower___06.03 14:28
3. Maçlara 4 ve üzeri muhrip atılması oyunu oynanmaz hale getiriyor. Muhripler oyuna ve maç sonucuna direk etki ediyor. Bu da diğer oyunculara karşı büyük bir adaletsizlik oluyor. Maçlara atılan muhriplerin toplamda takımların 3/1 geçmemesi lazım.

+0
-0

___DarkPower___06.03 14:32
4. Klan sistemi çok güzel oldu, artık çoğu yalnız oynayan oyuncular belli gruplar altında toplandı. Bu sayede yalnız oynamaktan sıkılıp oyunu bırakma potansiyeli olan oyuncular oyunda tutuldu ama halen buna karşılık bir mod geliştirilmedi. Halen daha saçma sapan 3 kişilik filo sistemi ile oynamaya mecbur bırakılıyoruz.

+0
-0

ajans0107.03 14:20
Yapmışsınız muhripleri hangi gemiyle girersem girim 5-6 muhripli maçlar çıkıyor. Adamlar nefes aldırmıyor arkadaş kuruvazörü bile döne döne batırıyor adamlar. Oyunu iyice oynanmaz hale getirdiniz Des monies ile bile savaşamıyorum adamlarla. Oyunu kapatıyorum son attığım maçın detaylı istatisliklerine bakabiliyorsanız zırhlı ve kuruvazörleri ne kadar aciz duruma düşürdüklerini görebilirsiniz. Rus muhribi tek salvoda yakıyor, des monies 3-4 salvoda anca.
+1
+1
-0

TSK__1985> ajans0107.03 14:31
muhriplerin sınırlaması 3 olmalı ve diğer zırhlılar üzerinde top dağılımı iyileştirilmeler yapılmalı krevezörler de beka kabiliyetleri zırh iyileştirmleri yapılmalı
+1
+1
-0

ajans01> TSK__198507.03 14:35
Abi facebook grubuna fotoğrafınıda attım. 5 muhrip 1 tane bile torpito isabeti olmadı koca des moniesi yaka yaka bitirdiler. Sis açmayada gerek duymuyor adamlar artık. Oyunu kapattım nörf gelene kadar girmeyeceğim. Kaç yıllık oyuncuyum tier 10 ve premium o kadar gemim var. Nörf gelmezse sileceğim oyunu. Sadece 1 muhribe değil hepsine toprito onların görevi yakarak batırmak değil düzeltsinler.

+0
-0

ajans0107.03 14:23
Girin oyuna biraz bakın kaç kişi güncellemeden sonra oyunu hemen kapatmış. Zırhlıyla maç atabilen var mı ? Yamato alıyorum adam spot olmadan etrafımda dönüp yakıyor. Spotlansada manevra yaparak yakıp batırıyorlar. Şu muhriplerin hepsine nörf gelene kadar oyuna ara veriyorum. Eskieden sis basıp sıkarlardı en azından şimdi onada gerek duymuyor adamlar.
+1
+1
-0

blackpan07.03 15:10
artık yaptığınız oyunu kendi kendinize oynayın oyundaki eşitsizliği sağladığınız için teşekkür ederiz.bu kadar saçmalıklarla dolu güncellemerinizle sizleri baş başa bırakıyorum...varınız yoğunuz muhrip olmuş.yakan mermileri kaldırmadığınız takdirde oyun tek anlamyıla rezalet muhriplerden yanıcı mermileri kaldırınki oyuna az da olsa adalet gelsin hem torpido atacak hem patlayıcı mermi hem sis basacak hem gözükmeden ateş ederek yakacak hem supot olacak ee başka...saçmalıklarınıza devam edin
+1
+1
-0

muavenet_201607.03 15:21
Yazılanlara katılıyorum ben sırf bu yüzden T10 gemilele oynamaya araverdim kaldıki YAMATO ile oynamayı çok seviyorum sadece YAMATO ile 1700 maçımvar ama artık T10 zırhlı oynamaya ara verdim çünki DD lere karşı çok acizler Bu WG insan doğasından anlamıyor insanlar hep avantajlı konumda olmak ister eğer oyunda DD ler çoksa bunun sebebi diğer gemilere karşı avantajlı olmaları DD ler savaşmasalar bile CAP alarak spot yaparak biz zırhlı ve kruvazör oyanlardan daha fazla dp alabiliyorlar
+1
+1
-0

Barbarossa_Hayreddin07.03 16:54
Kasırga diye bişey çıkardınız oyunun başlaması spot gelmesi 5 dk tam spot geliyor kasırga başlıyo rakiple karşılaşana kadar oyun bitiyo veya bir anda spot açılıp batabiliyosun birde 10 girdiysen 200 k para eksidesin ztn.Bir de maçların çoğu cap almaya yönelik muhripler battığında veya cap almadığında oyun puandan bitiyor en azından alan savunma maçlarının sayısını arttırın.
+1
+1
-0

247_69707.03 19:41
zırhlı ya da kruvazör kullanıyorum bir bakıyorum ki dibimde muhrip yav artık gına geldi. Ne varda bu muhriplerde de bu kadar önemsenecek? Bari özelliklerini düşürün bıktık artık sizin bir halta yaramayan güncellemelerinizden bir kerede adam gibi güncelleme yapın. Oyunun oynanacak hali kalmayıp gidiyor.
+1
+1
-0

megafenerbahce07.03 21:37
Muhriplerin tespit edilebilirlikleri ve yakan mermi yangın çıkarma oranı düzeltilmeli. Bu kadar muhrip ile ben scharnhorst ile oynayamıyorum. O kadar para verdim gemiyer. Sürekli sis içinden sıkan görünmeyen yada döne döne yakaka batıran gemilerle oynamak için vermedim. Ya ddlerin özellikleri azaltılacak yada ben artık para ile hiç bir şey almayacağım. Siz bilirsiniz...
+1
+1
-0

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri