ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
VPS Sunucuma metin2 kurulumu yaptım navicat üzerine mhms panel kurulumunuda yaptım. Site tüm verileri çekiliyor. Sıralama Online sayısı vb. Yanlış kullanıcı adı ve şifreyi bile algılıyor. Fakat üyü girişi yapmaya çalıştığımda giriş işlemi yapılıyor diyerek. /kontrol-paneli linkine yönlendiriyor. Fakat giriş yapılamadığı için "Burayı görebilmek için giriş yapınız!" diye hata alıyorum. Kayıt işlemide yapılamıyor. Paneldende aynı şekilde hesaplarla ilgili tüm içerikleri görüntüleyebiliyorum. Fakat ne hesap ekleyebiliyorum ne de hesaplarla ilgili değişiklik yapabiliyorum. Sorunun nerden kaynaklandığı hakkında fikri olan yada yardım edebilecek olan varmı ? şimdiden teşekkür ederim.
Sıkıntı veri tabanında account içindeki eksik sütunlardan kaynaklanıyormuş. Eklediğim 3 sütun ile sorunu çözdüm. Hata ile karşılaşanlar olursa kısaca özetleyeyim.
Account --> Tables --> account üzerine sağ tık Design Table diyoruz
Add Field butonu ile
'davet' int
'ip' int
'durum' int olarak sütun ekliyoruz.
Sitedeki kayıt, üyer girişi ve paneldeki erişim hatalarının tümü ortadan kalkacaktır.