farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Scarlet 1
Scarlet
Hikaye Ekle

SELAMUN ALEYKÜM shorty için

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Neyseney55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 603
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Sw de online düşmesi çok sebebi var, yardım olayı olduğunu sanmıyorum açıkçası böle giderse bende ara vereceğim ortlu silahlar , 75 kılıc hariç silahlar herkesin okçu ve şaman açması oyundan soğumak için bı sebep, diğer bu sebepte 60 çift el Kalkan Kemer olmasına rağmen bedensellerin hamleyi kritikle 20 k atması gibi , şamanların ortlu silahlarla düz 6 k vurması okçuların da öyle cidden bu gibi saçmalıklar oyundan soğutuyor. Ya bu iş blok dizip ok sav dizmeye olmicak şeyler 400 saldırı değerli 30 yarili 50 ortlu oka çana ne dizsen fayda etmez. Bu gibi sacma durumlar ely4 ten bu yana sorun oldu hâlâ devam ediyor

açıklamalarınız için teşekkur ederim crazyalkan bız yıllar dır oynuyoruz karşılaşmadık demen içimi rahatlattı iyi oyunlar dilerim arkadaşlar sagolun

Turkmmo Flood Engelleme

DeeSAJAY bende oyunda yenı bılgılendım bu durumu arkadaşlarımdan kımı karakterlerın vurusları duz vurusları falan hatta efsunların bazılarında bıle bug varmış duzeltceklerını umuyorum bunuda yazcaktım aslında ama bayadır elymt2 yi tanıyan arkadaşlar var 7 senedır var dıyorlar duzeltıceklerdır dıye tahmın edıyorum iyi oyunlar .

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri