Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Levent Nazifoğlu, "Antalyaspor karşılaşması zor bir maç olacak. 3 puanla ayrılacağımızı düşünüyorum. Podolski'ye Çin'den teklif gelmeyince Japonya'ya gitmek zorunda kaldı. Kendisi ayrılmak istedi. Çin Kulübü ciddi davranmadı eğer transfer gerçekleşseydi Galatasaray 7 milyon Euro kazanacaktı. Sneijder'in ayak kemik ucunda kanama olmuş. Bende Florya'ya gidiyorum detaylı bir şekilde öğreneceğim"
TUDOR BELLİ OYUNCULARLA İLGİLİ GİTSİN RAPORU VERDİ Mİ?
"Kesinlikle Igor Tudor'un raporu olmadı. Tudor maç maç bakıyor. Sezon sonu mutlaka ortaya bir bilanço çıkacaktır. Hocanın planı var bizimde planımız var. Hoca ile Sneijder arasında en ufak bir problem yok. Hocanın tarzı idmanı seviyor. Sneijder'in beni de kadroya alma iddiaları kesinlikle gerçek dışı. Futbolcu böyle bir restte bulunabilir mi? Hoca çok disiplinli, sezonun ortasında geldiği için planlar doğrultusunda önüne bakıyor"
TUDOR BELLİ OYUNCULARLA İLGİLİ GİTSİN RAPORU VERDİ Mİ?
"Kesinlikle Igor Tudor'un raporu olmadı. Tudor maç maç bakıyor. Sezon sonu mutlaka ortaya bir bilanço çıkacaktır. Hocanın planı var bizimde planımız var. Hoca ile Sneijder arasında en ufak bir problem yok. Hocanın tarzı idmanı seviyor. Sneijder'in beni de kadroya alma iddiaları kesinlikle gerçek dışı. Futbolcu böyle bir restte bulunabilir mi? Hoca çok disiplinli, sezonun ortasında geldiği için planlar doğrultusunda önüne bakıyor"