B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Bonus Kaydırma

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan asdsaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 288

asdsaz

Level 2
Üye
Konular
25
Reaksiyon Skoru
2
Altın Konu
0
TM Yaşı
14 Yıl 9 Ay 22 Gün
Başarım Puanı
55
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhabalar geçen gece saat 3 civarı kostüm etkinliği yapıldı malumunuz, ve haliyle kostümler efsunsuzdu. 30k derece ile alınan kostümle bir tutulması beklenemezdi zaten. Fakat özellikle çöl prensi kostümleri oldukça şık gözüküyorlar. Normal çıkan kostümdeki bonusu bu kostümlere aktarmak gibi bir efsun değiştirm nesnesi yapılabilir mi? Misal ayyıldız kostüm çıktı 10 kılıç savunmalı, bunun 2.5k hpsi ve 10 kılıcını silip yeni kostüme ekleyecek bir nesne yapımı mümkün mü? Bu işlemden sonra ayyıldız kostüm bonussuz kalırken yeni kostüm 2.5k hp + savunmalı olacak. Ve bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz yazarsanız sevinirim.

Merhabalar geçen gece saat 3 civarı kostüm etkinliği yapıldı malumunuz, ve haliyle kostümler efsunsuzdu. 30k derece ile alınan kostümle bir tutulması beklenemezdi zaten. Fakat özellikle çöl prensi kostümleri oldukça şık gözüküyorlar. Normal çıkan kostümdeki bonusu bu kostümlere aktarmak gibi bir efsun değiştirm nesnesi yapılabilir mi? Misal ayyıldız kostüm çıktı 10 kılıç savunmalı, bunun 2.5k hpsi ve 10 kılıcını silip yeni kostüme ekleyecek bir nesne yapımı mümkün mü? Bu işlemden sonra ayyıldız kostüm bonussuz kalırken yeni kostüm 2.5k hp + savunmalı olacak. Ve bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz yazarsanız sevinirim.

Bu yapılabilir mi bilemem fakat @Shorty; istenilirse görünüm fişlerinin ekleneceğini belirtmişti.

Moderatör tarafında düzenlendi:
​Bu konu daha öncede çok tartışıldı fakat çok olumsuzluklar çıkacağı için yapılmadı

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri