HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
LastOttman"a laf atmak..(G)üven , (Ö)zveri, (T)ecrübe ister...anladınızmı..bebeler..
Kardeş Konu Fake Dedin Bi şey Demedik Konu benim degil gerçi ama bu söz ne yani suçlu gibi gösteriri bu söz !
LastOttman"a laf atmak..(G)üven , (Ö)zveri, (T)ecrübe ister...anladınızmı..bebeler..
GeL Msn'ye de last ottaman'a bi küfür show yapayım. Napacaklar msn'yimi hacklicekler :m08: Buyursunlar

Hepsi bende var rahat ol sen
ben laf atmıyorum ayrıca gerçekler bunlar zorunuzamı gitti leaderinizin bi şerefsiz olması ? 
Arkadaşlar konuyu kilitliyorum tartışmaya çeviripde bu konuyu üstte tutmaya gerek yok. SS'sini aldık zaten adamın. Last-Ottoman'da küfür edenleri ss alın yeter. Banlanacaklar elinde sonunda 
Kilit sebebi;
Tartışmaya gerek yok. Küfürleri elinizde tutun. Türkçe bilen GM'ler gelince banlatırız.

Kilit sebebi;
Tartışmaya gerek yok. Küfürleri elinizde tutun. Türkçe bilen GM'ler gelince banlatırız.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)