romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
Best Studio 1
Best Studio
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

ZARKON köstüm event

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan murat010123
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 678

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Gece olan eventi kaçırdım ama, kostümler efsunsuz sanıyorum ?

O zaman dedikleri gibi fiyatlarda bi değişiklik yaratmaz zaten, balık eventinden çıkan kostümler zevk ve görünüş için kullanılır sadece.

Zarkonda köstüm eventı oldu herkezde kostum olması bızım emeklerımız boşa gıttı
neden bız kahramanlık odulu alıyoruz kı ozaman boşuna gıdıyo emeklrımz 300 500 m den çekerdık kahramanlık odulu nun bir anlamı kalmadı emek server ama emeksız bısey oldu denızden kostum cıkması
günaydın ely ailesi
Eventden sadece süs kostümleri çıktı hiç birinde efsun yoktu bence güzel oldu servere renk kattı. Bizim kahramanlıktan aldığımız efsunlar 2500 hp+ rasgele bir efsun bunla yapılan eventi bir tutamazsınız. Kostüm fiyatları neden düştü ilk çıkaranlar 40 tye koydu sonradan herkes çıkarmaya başladı oldu 30 t pazarlara düştü 25 t herkes en az 1 defa kahramanlık ödülü aldı haliyle kimsenin ihtiyacı kalmadı bunun üzerine de 10-15 tye kadar düştü benimde şuan elimde 2 tane kostüm var 10 tden satamıyorum. Bunun eventle bir ilgisi yok, 15 kılıc-cıft el- bıcak kostüm gelirse şansına zaten 150-200tye kadar satabilirsin o yüzden değer kaybetmez ödül hiç bir zaman.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri