Majesticc08 366.GÜN Katılım 1 Şub 2017 Konular 933 Mesajlar 1,263 Reaksiyon Skoru 39 Altın Konu 0 TM Yaşı 9 Yıl 4 Ay 13 Gün Başarım Puanı 125 MmoLira 0 DevLira 0 Ticaret - 0% 0 0 0 25 Şub 2017 #1 HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA! Lamba Cini Kadinin biri temizlik yaparken bir lamba bulmus. Bunun tozunu alirken icinden bir Cin çikmis ve "Dile benden ne dilersen..." demis. "Ama sakin unutma^ benden sadece üç dilek dileme hakkin var ve de her isteginin iki katini kocana verecegim" demis. Kadinda "Tamam" demis. Ve ilk dilegi "Beni dünyanin en guzel kadini yap" olmus. Cin^ "Bak ama kocan iki kat daha yakisikli olacak" demis. Kadin "Sorun degil." demis. Ikinci dilegini^ dünyanin en zengin kadini olmak olmus. Cin kadini yine uyarmis... "Bak kocan senin iki katin kadar zengin olacak" demis... Kadin yine "Sorun degil." demis... Sira üçüncü ve sonuncu dilege gelmis ve kadin gülerek; "Simdide beni öldurmeyecek hafiflikte bir kalp krizi geçirmemi sagla..." demis. D djakman33 Level 4 Katılım 27 Kas 2009 Konular 31 Mesajlar 440 Reaksiyon Skoru 2 Altın Konu 0 TM Yaşı 16 Yıl 6 Ay 22 Gün Başarım Puanı 77 MmoLira 0 DevLira 0 Ticaret - 0% 0 0 0 26 Şub 2017 #2 @Majesticc08; Paylaşım için Teşekkürler Moderatör tarafında düzenlendi: 22 Mar 2017 Cevap yazmak için giriş yap yada kayıt ol.
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA! Lamba Cini Kadinin biri temizlik yaparken bir lamba bulmus. Bunun tozunu alirken icinden bir Cin çikmis ve "Dile benden ne dilersen..." demis. "Ama sakin unutma^ benden sadece üç dilek dileme hakkin var ve de her isteginin iki katini kocana verecegim" demis. Kadinda "Tamam" demis. Ve ilk dilegi "Beni dünyanin en guzel kadini yap" olmus. Cin^ "Bak ama kocan iki kat daha yakisikli olacak" demis. Kadin "Sorun degil." demis. Ikinci dilegini^ dünyanin en zengin kadini olmak olmus. Cin kadini yine uyarmis... "Bak kocan senin iki katin kadar zengin olacak" demis... Kadin yine "Sorun degil." demis... Sira üçüncü ve sonuncu dilege gelmis ve kadin gülerek; "Simdide beni öldurmeyecek hafiflikte bir kalp krizi geçirmemi sagla..." demis.
D djakman33 Level 4 Katılım 27 Kas 2009 Konular 31 Mesajlar 440 Reaksiyon Skoru 2 Altın Konu 0 TM Yaşı 16 Yıl 6 Ay 22 Gün Başarım Puanı 77 MmoLira 0 DevLira 0 Ticaret - 0% 0 0 0 26 Şub 2017 #2 @Majesticc08; Paylaşım için Teşekkürler Moderatör tarafında düzenlendi: 22 Mar 2017