Majesticc08 366.GÜN Katılım 1 Şub 2017 Konular 933 Mesajlar 1,263 Reaksiyon Skoru 39 Altın Konu 0 TM Yaşı 9 Yıl 4 Ay 13 Gün Başarım Puanı 125 MmoLira 0 DevLira 0 Ticaret - 0% 0 0 0 25 Şub 2017 #1 HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA! Bugün Yarin Adamin biri barda kavga çikardigi icin tutuklanmis^ mahkemeye hakimin karsisina çikmis. Hakim sormus : - Nerede yasiyorsun? - Orda burda... - Ne is yaparsin? - Onu bunu... - Barda dövdügün adami önceden taniyor musun? -Söyle böyle... - Ne demek yani nerden taniyorsun? - Ordan burdan... Hakim artik dayanamamis : - Anlasildi^ götürün bu adami tikin iceri!.. 2 jandarma adamin koluna girmis gotürürlerken adam hakime seslenmis: - Heeeey bi dakika!.. Ne zaman çikicam ben burdan!.. Hakim de ona seslenmis: - BUGÜN YARIN!... Politik Cevap Papaz^ ölmek üzere olan adamin üzerine egilerek : - Ölmeden önce seytani ve onun kötülüklerini lanetle^ der. Ancak adamdan ses çikmaz. Papaz istegini bir kez daha tekrarlar ama hastanin sessizligi sürer. Sonunda papaz kizgin bir ifadeyle : - Neden seytani ve kötülüklerini lanetlemiyorsun^ diye sorunca adam halsizce cevap verir : - Nereye gidecegim belli olmadan kimse hakkinda konusmak istemiyorum.
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA! Bugün Yarin Adamin biri barda kavga çikardigi icin tutuklanmis^ mahkemeye hakimin karsisina çikmis. Hakim sormus : - Nerede yasiyorsun? - Orda burda... - Ne is yaparsin? - Onu bunu... - Barda dövdügün adami önceden taniyor musun? -Söyle böyle... - Ne demek yani nerden taniyorsun? - Ordan burdan... Hakim artik dayanamamis : - Anlasildi^ götürün bu adami tikin iceri!.. 2 jandarma adamin koluna girmis gotürürlerken adam hakime seslenmis: - Heeeey bi dakika!.. Ne zaman çikicam ben burdan!.. Hakim de ona seslenmis: - BUGÜN YARIN!... Politik Cevap Papaz^ ölmek üzere olan adamin üzerine egilerek : - Ölmeden önce seytani ve onun kötülüklerini lanetle^ der. Ancak adamdan ses çikmaz. Papaz istegini bir kez daha tekrarlar ama hastanin sessizligi sürer. Sonunda papaz kizgin bir ifadeyle : - Neden seytani ve kötülüklerini lanetlemiyorsun^ diye sorunca adam halsizce cevap verir : - Nereye gidecegim belli olmadan kimse hakkinda konusmak istemiyorum.