Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Wiki ve Web Panel Sistemi / Trailer Ve Tanıtım Videoları! Facebook Post Tasarımları! Profesyonel Tasarım Ve Destek!

5.00 yıldız(lar) 1 Değerlendirme Değerlendirenler

d4rkw0r1d

yakupsin02122@gmail.com
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
TM Üye
Konular
211
Online süresi
15g 49973s
Reaksiyon Skoru
418
Altın Konu
0
Başarım Puanı
204
TM Yaşı
16 Yıl 9 Ay 26 Gün
MmoLira
1,601
DevLira
54

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Sunucularınız için, profesyonel Trailer, Banner, Wiki, Tanıtım, Web Ve Facebook Gönderi Tasarımlarını sizler için bütçeye uygun tasarlıyorum.
  • Neler yaparım?
  1. Yeni oyuncu rehberi (Tanıtım)
  2. Admin panelli Wiki sistemi
  3. Metin2 Panel Sistemi
  4. Oyununuz için trailer videosu
  5. Reklam alanlarınız için Gif (Banner) çalışması
  6. Facebook post çalışmaları

• Trailer Yapım aşamasında sizleri neler bekliyor?
    1. Fiyat hakkında bilgi almak için lütfen skype adresimden benimle iletişime geçin.
    2. Video formatı sizlere MP4 halinde gönderilir.
    3. Video kalitesi 1080P / 720P 30 ve 60 Fps olarak sunulur.
    4. Ekstra olarak, projeleri açık kaynak dosyaları ile satın alabilirsiniz.

• Banner, Wiki Tanıtım Web, Ve Facebook Gönderi Tasarımların da sizleri neler bekliyor?
  1. Bu tür grafik tasarımı yaptırmak istediğiniz de, tasarımlar tamamen HD kalite de sizlere iletilir.
  2. Sizlere tasarımlar PSD,JPG,PNG halinde teslim edilir.
  3. Tasarımlar da MP4 Ya da başka bir video formatı var ise, sizlere bu dosyalar da iletilir.
  4. Tasarımı yaptırdıktan sonra, bir değişiklik yaptırmak isterseniz, ücretsiz olarak değişiklik yaptırabilirsiniz.
Skype ve Gmail: yakupsin02122@gmail.com
Alternatif skype: live:d7b029b17f1e03f8

Sistem tam otomatik olarak çalışmaktadır oyundaki verilerin tamamını,siz oyuncularımızn kolayca anlayabileceği şekilde çıktılar vererek sizlerin en doğru ve kısa bilgiye ulaşmasını sağlamaktadır.
c47sgdq.jpeg
Bu panel üzerinden hem web sitenizin temasını, hem de oyun içi yönetimini kontrol edebilirsiniz.
1m2ua5i.jpeg

TRAİLER VE TANITIM VİDEOLARI
NOT: YAYINLANAN VİDEOLAR, DEMO VERSİYONLARIDIR.

Trailer1
Video içeriğinde sadece yazı metinleri ve logo bölümleri değiştirilir.

Trailer2
Video içeriğinde görseller, metin yazıları ve logo değiştirilebilir.

Trailer3

Trailer4

Trailer5

Trailer6

Etiketler
Metin2, metin2pvp, metin2 pvp, mt2pvp, mt2, mt2logo, metin2logo, mt2 logo, metin2 logo, mt2panel, metin2panel, d4rkw0r1d, turkmmo, mt2pvpserver, metin2pvpserver, mt2pvpserverler, metin2pvpserverler, logo, panel, editsizpvp, editlipvp,

Son düzenleme:
hayırlı satışlar.

Merhaba, Metin2 tanıtım ve hakkımızda panoları aşşağıdakiler gibidir. Tek başıma çalışmak üzere kişiye özel tasarım malesef yapmıyorum. Yakında tanıtım panolarıyla birlikte index hazırlamayı düşünüyorum, tasarımlarım bittikten sonra konuyu tekrar güncelliyeceğim.

Not: Bazı panolarda "Metin2008" logosu kullanılmıştır. Metin2008'e yapılan bu tasarımlar ücretsiz olarak sunulmuştur.

Tanıtım Panoları;

Tanıtım: 1
j8J3kW.jpg

Tanıtım: 2
QaXB6g.jpg

Tanıtım: 3
p04z7J.jpg

Tanıtım: 4
br8bA0.jpg

Hakkımızda Panoları;

Hakkımızda: 1
JaL2Lj.jpg

Hakkımızda: 2
1LPdjb.jpg

Hakkımızda: 3
NpVEbk.jpg

Hakkımızda: 4
ojQ7Yo.jpg

Hakkımızda: 5
8Mn1kr.jpg

Kısa Tanıtım;
7qmvkm.jpg

Tüm tasarımlarım şimdilik bu kadar. Tasarımlarınız hazırlandıktan sonra sadece Png yada Jpg olarak sizlere teslim edilir. Fiyatlar skype üzerinden konuşulcaktır.

Ödeme işlemleri nasıl olucak? Ödeme işlemi bankamatik üzerinden yapıyorsunuz yada, mobil ödeme ile. Ücret gönderildikten sonra tasarımınıza başlanır. Sizler'den gerekli dosyalar istenmektedir. Tasarım bittiğinde size geri dönüş sağlanır.

hayırlı işler güvenilir

Yorumlarınız için teşekkürler.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri