C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
D 1
delimuratt
melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Bananan çarlar hakkında 2

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan vertigo07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 499

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Gülünecek haliniz var halen gelmiş savunma yapıp banın kalkması için ağlıyorsunuz. Yok biz girmedik, yok biz oyunda değildik ki, o ıp adresiyle alakamız yok.

''sizin işleme denk gelmiş'' böyle bir cümle olabilir mi? ne bu şaka filan mı? kabul edin yapmışsınız birşeyler, yada farkındaymışsınız bazı şeylerin. Buraya gelipte kıvırmalara bayılıyorum. Çocuk mu kandırıyorsunuz. Birde emir kipleri ile cümleler filan. Geçiniz bunları.

Güzel bir ban olmuş. Ellerine sağlık yapanların.
 
Maalesef daha sorununuzu düzgün bir dille dile bile getiremiyorsunuz. Şifremiz başkasının eline geçmiş nasıl bir savunma? Bu oyunun bir oyuncusu olarak size önerim şifrenizi bile güvende tutamıyorsanız hayatınızdaki attığınız adımları temelden bir kontrol etmeniz. Zira sorun büyük.
 
boş yapmayın kardeşim işinize bakın
 
Bİr Kere yazdıkalrın tutarsız Suçunu kabul Etmişssin...!

''''Karakter Nicklerini Ve Loncayı Geri Alabilirmiyiz...'''' Nedemek !!!

Suçu İşlemişse bir delilde var ise Cezanızı Çekiceksiniz AFF Gelene kadar..

Yeni çar aç Oyuna Başla Derim... İstersen
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst