HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
eminim adil yapar hem silahlarında fazladan +20 yarı insan olacak hemde beceri efsunu gelecek ondan sonra bir ruha tek atacak sonra bu adalet olacak öyle mi ?Hocam öyledir de benim demek istediğim önceki serverlarda farklı olduğu değil, her karakterin 1 silahında varken bu, savaşçının eline gelirse belki 70 yarı insan + 40 ortalama bedenseller çok vurabilir doğrudur da, çiftel silahın gelmesi ortamı daha adil yapar gibi geliyor bilemedim çok. Bu konuda görüşleri ne acaba oynayanların?
Okçuların farkı ne bu anlattığınla?eminim adil yapar hem silahlarında fazladan +20 yarı insan olacak hemde beceri efsunu gelecek ondan sonra bir ruha tek atacak sonra bu adalet olacak öyle mi ?
Millet zaten 105 kasinca ya şaman olacak yada karabuyu şebnem Yok var ama zor düşen 10 tane dut 10 tane tüm mantarı bunu bilenler şaman yada karabuyu olacaktır. Zaten millet 60 kılıç bıçak çift el ok dizemiyor çan sav takan yüzde 0 bide ort geliyor düz adamlar 7 8 k atacak köklü bı sw de böyle hatalar ilerikide zamanlarda online düşüş üne sebep oluyor
Kaskı dönüştürünce % 10 blok veriyor kalkanda da 15 olduğunu düşünürsek 25 ayakkabının krin olduğunu düşünürsek 45 Zırhta da 15 bloklama taşı olduğunu düşürsek 60 blok ediyor birde skilleri p olan bir şamandan kutsama aldığımızı düşünürsek bu rajam 80-90 lara çıkıyor ben 7-8k arası düz vuruş farkı olacağını düşünmüyorumMillet zaten 105 kasinca ya şaman olacak yada karabuyu şebnem Yok var ama zor düşen 10 tane dut 10 tane tüm mantarı bunu bilenler şaman yada karabuyu olacaktır. Zaten millet 60 kılıç bıçak çift el ok dizemiyor çan sav takan yüzde 0 bide ort geliyor düz adamlar 7 8 k atacak köklü bı sw de böyle hatalar ilerikide zamanlarda online düşüş üne sebep oluyor
Okçuların farkı ne bu anlattığınla?
Okcuyla bir savaşçıyı kıyaslayacaksan hiç tartismayalim , okçu nun beceriler dışında yapabileceği birsey yok diğer karakterler isterse skil attırmaz bu yüzden okcularin ki böyle
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)