SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Betalara Ortalama

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan asdsaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 688

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Hocam öyledir de benim demek istediğim önceki serverlarda farklı olduğu değil, her karakterin 1 silahında varken bu, savaşçının eline gelirse belki 70 yarı insan + 40 ortalama bedenseller çok vurabilir doğrudur da, çiftel silahın gelmesi ortamı daha adil yapar gibi geliyor bilemedim çok. Bu konuda görüşleri ne acaba oynayanların?
eminim adil yapar hem silahlarında fazladan +20 yarı insan olacak hemde beceri efsunu gelecek ondan sonra bir ruha tek atacak sonra bu adalet olacak öyle mi ?

Millet zaten 105 kasinca ya şaman olacak yada karabuyu şebnem Yok var ama zor düşen 10 tane dut 10 tane tüm mantarı bunu bilenler şaman yada karabuyu olacaktır. Zaten millet 60 kılıç bıçak çift el ok dizemiyor çan sav takan yüzde 0 bide ort geliyor düz adamlar 7 8 k atacak köklü bı sw de böyle hatalar ilerikide zamanlarda online düşüş üne sebep oluyor

Millet zaten 105 kasinca ya şaman olacak yada karabuyu şebnem Yok var ama zor düşen 10 tane dut 10 tane tüm mantarı bunu bilenler şaman yada karabuyu olacaktır. Zaten millet 60 kılıç bıçak çift el ok dizemiyor çan sav takan yüzde 0 bide ort geliyor düz adamlar 7 8 k atacak köklü bı sw de böyle hatalar ilerikide zamanlarda online düşüş üne sebep oluyor
Kaskı dönüştürünce % 10 blok veriyor kalkanda da 15 olduğunu düşünürsek 25 ayakkabının krin olduğunu düşünürsek 45 Zırhta da 15 bloklama taşı olduğunu düşürsek 60 blok ediyor birde skilleri p olan bir şamandan kutsama aldığımızı düşünürsek bu rajam 80-90 lara çıkıyor ben 7-8k arası düz vuruş farkı olacağını düşünmüyorum

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri