HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba arkdaşlar Bilişimcinin Verdiği Files hoşuma gitmedi ve Yeni Files kurdum. Files cBaran'ın paylaştığı bir files milasın kurucusu herşey iyi hoş startı veriyorum server acılıyor Files konusundaki packide indirdim root.epk eix dosyalarını düzenledim server ip mi yazdım
usr/game/ deki portları yazdım
auth:11002
ch1:13000
ch2:16000
ch3:19000
ch4:21000
bunları serverinfo.py yazıyorum hatta bizzat filezilladan Config dosyalarını kontrol ettim fakat sunucu ile baglantıyı kuramadım bağlanacaksın diyor hata veriyor.. İsterseniz serverinfo.py yaptıgım ayarlarıda gösteriyim
Serverinfo.py için tıklayınız
gördüğünüz gibi editledim burayıda lakin hata veriyor.. işin işinden çıkamadım arkdaşlar yardım eden etmeyen herkeze teşekkür ederim şimdiden
usr/game/ deki portları yazdım
auth:11002
ch1:13000
ch2:16000
ch3:19000
ch4:21000
bunları serverinfo.py yazıyorum hatta bizzat filezilladan Config dosyalarını kontrol ettim fakat sunucu ile baglantıyı kuramadım bağlanacaksın diyor hata veriyor.. İsterseniz serverinfo.py yaptıgım ayarlarıda gösteriyim
Serverinfo.py için tıklayınız
gördüğünüz gibi editledim burayıda lakin hata veriyor.. işin işinden çıkamadım arkdaşlar yardım eden etmeyen herkeze teşekkür ederim şimdiden
Son düzenleme: