HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Dün gece saatlerinde düello atmak için arenaya ışınlandım. Işınlanma sırasında hesabım bugta kaldı ve itemlerim silindi. Oyuna ve ekibe duyurulur arenaya gitmeyin.
Dün gece saatlerinde düello atmak için arenaya ışınlandım. Işınlanma sırasında hesabım bugta kaldı ve itemlerim silindi. Oyuna ve ekibe duyurulur arenaya gitmeyin.
Bug ve Hata Bildirimi kategorisindesiniz kategorinin kuralları gereği oynadığınız sunucunun adını ve karakter adınızı yazmalısınızki yaşadığınız sorunla ilgili inceleme yapabilme şansımız olsun hangi eşyalarınız kayboldu tarih ve saat nedir karakter adınız nedir ve hangi sunucuda oynuyorsunuz?
Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu olay saat 02:00-03:00 sularında oldu. Keith sunucusunda oynuyorum. Karakter adım VinsuMiLLiuM. Ayakkabı ve bilezik kayıp oldu.Bug ve Hata Bildirimi kategorisindesiniz kategorinin kuralları gereği oynadığınız sunucunun adını ve karakter adınızı yazmalısınızki yaşadığınız sorunla ilgili inceleme yapabilme şansımız olsun hangi eşyalarınız kayboldu tarih ve saat nedir karakter adınız nedir ve hangi sunucuda oynuyorsunuz?
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)