Sevdamsın 1
Sevdamsın
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Best Studio 1
Best Studio
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle
Kaynak ikonu

26.11.2015 Offline shop türkçe gui ve python anlatımlı 1

indirmek için izniniz yok
  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan ONURSTEEL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Uzatmadan konuya geçelim hemen. Bekir Akdemir'in paylaştığı "Offline Shop" sistemi , İngilizce ve Romanca kaynaklar içeriyordu. Bende bunları elimden geldiği kadar Türkçeleştirip paylaşma gereği duydum eminim 1 kişinin bile olsa işine yarayacaktır.

NOT : İlk açılan konuda python kısmı anlatımlı değildi. Kullanıcı o kısmı sökmez zorunda kalıyordu ve bazıları hata alıyordu. Bende python kısmını anlatımlı hale getirdim. Vereceğim dosyaları indirirseniz anlatımlı paylaştığımı göreceksiniz. Umarım saçma sapan yorum yapacaklar fikirlerini değiştirir. Sadece işine yarayacak olanları düşünüyorum... Bu arada fixleri yoktur paylaşılan dosya sadece türkçeleştirip anlatımı kolay hale getirilmiştir.

İNDİRME LİNK =

VİRÜS TOTAL =

Hocam merhaba , açmak istediğim server için files tasarlıyorum fakat ne yaptıysam ekleyemedim bu sistemi. Ücreti mukabilinde ekler misin sen ? skype : velihan.duman2

kaldırmayla uraşmaya ne gerek var kolaylık olsun diye kod ile kapatma eklemiş :) ayrıca karakterin yürümesi bug değil öyle yapılmış

Korayin offshop ta pazar basligina !@#%@ gibi bosluk gibi seyler koyunca depodaki pazari yanina cekme pazarin nerde oldugu gosteren yer vs, vs, buga giriyor calismiyorlar bunlari farkettinizmi

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri