romegames 1
romegames
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
InfernoShade 1
InfernoShade
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Agora Metin2 1
Agora Metin2
PrimeAC 1
PrimeAC
ShadowFon 1
ShadowFon
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Teşekkür Konusu.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NetMarLis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 481
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

NetMarLis

Vivoxy.Com
TM Üye
Konular
44
Reaksiyon Skoru
297
Altın Konu
0
TM Yaşı
11 Yıl 6 Ay 4 Gün
Başarım Puanı
125
MmoLira
112
DevLira
0
Ticaret - 25%
1   3   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhabalar ,

Konu yeri değil farkındayım , lakin bu konuyu açmayı kendime borç bildim .. 06.12.2014 Tarihinde turkmmoda satış yapmaya başladık. Turkmmo yöneticileriyle ve üyeleriyle dolu dolu 2 seneye aşkın bir zaman geçirdik. Bu süre zarfında illaki zararımızın dokunduğu insanlar oldu , ve fazlasıylada yararımızın dokunduğu insanlarla iş yaptık. İlk senelerimizde oldukça sıkıntılı zamanlar yaşadık ve yaşattık. Herşeye rağmen tüm müşteri kitlemiz bizlere olan inançlarını kaybetmedi. Desteklerini esirgemediler. Her seferinde önerileriyle şikayetleriyle bizleri geliştirmede yardımcı oldular. Firmaya girişte 7 makineyle giriş yapmıştım. ve geçen bu sürede makine sayısı , donanım sayısı katlanarak artmaya devam etti. ( Mevcut donanımları bu konudan paylaşmayacağım. İlgi reklam diye yorumların gelmemesi için. ). Her ne kadarda metin2 satışlarına bağlı bir firma hayatı yaşamasakta , ilk girdiğimde metin2 satışı üzerine dizili olarak sisteme girdiğimi ve bu sayede şuanki duruma geldiğimi hiç bir zaman unutmadım. Bu güzel herşey , bu güzel forumun değerli yöneticileri ve değerli üyeleri sayesinde oldu. Zamanında kötü memnuniyetlerle ilerleyen netmarlis , şuanki haliyle %90 müşteri memniyetine sahip , 496 aktif vds hizmeti ve +1000 e yakın farklı diğer hizmetlerde piyasadaki yerinde yükselerek devam ediyor. ( http://prntscr.com/dwx9zk ) . Bu geçen kötü zamanlarda desteğiniz ve inançlarınız için herkese ayrı ayrı teşekkür ederim. Forum hayatım boyunca , güler yüzlerini , ince davranışlarını ve anlayışlarını esirgemeyen @xHamBeyLoRDx; , @DarkKnights; , @asdasdasddj; , @admin; @qecekondu06; , @YouLostProduction;
,ve diğer turkmmo yönetim ailesinede teşekkür ederim. Son zamanlarda forumda oldukça pasif durumdayım. Bu pasiflik bir süre daha sürecek. Ortalama 1 aydır tek bir şikayet konumuz olmadı. Mevcut açılacak olan şikayetleri çalışan arkadaşlarımız günlük olarak forum üzerinden takip etmektedir. Açılacak olan veya açılmış olan her şikayetin konu gibi kapanıp kaybolacağını düşünmeyin. Her açılan şikayet , bir firmayı dahada geliştirir. :)

Not : Zamanında mağduriyet yaşattığımız üyelerin benim ile iletişime geçmesi durumunda , oluşan mağduriyetleri layıkıyla gidereceğimin sözünü gönül rahatlığıyla veriyorum.

Sağlıcakla kalın.

M.Okan Özkarabulut

Son düzenleme:
İsmim Fırat Abat Sizden 6 Aylık hizmet Aldım çok memnunum Allah Sizden Razı Olsun Her Ticketime Yanıt Geliyor Bıkmadan Usanmadan Of Demeden Cevap Veriyorsunuz Ya Gerçekten Helal Olsun Okan Bey Helal Para Kazanıyorsunuz :) öncedende hizmet almıslıgım var ozaman netmarlisti adınız şimdi vivoxy sitesinden aldım hizmeti :) İyi Forumlar

bende aldıydım gayet memnun kaldım ama böle sanki vedalaşır gibi oldu içim burkuldu

Konu sahibinin isteği üzerine kapatılmıştır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri