- Konular
- 7
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 3 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 45
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
İSTANBUL İÇİ BAKINIZ LÜTFEN...
server : kaos
isim : casparow ( kontrol edebilrsnz .. )
lwl : 70
skiller : m8 ruh v. / m5 g.b ( son bk ) / m3 şidetli ( son bk ) 16 gçlü wurs
itemler : +4 çelik +7 elektro mevcuttur 1k hpli itemler wardır tek eksik abonoz küpedir.
içine item yapmanız için 3 kutsama ve 20-30m bırakıcam ( kutsamaları satarsanz 200m olur toplam tane 55-60m )
700 ep + 120 eplik item de mevcuttur.
Fiyat için m e r t h a l a c l a r @ h o t m a i l . c o m ' u ekleyiniz. genelde aksam saat 8-9 dan sonra açık oluyorum.
istanbul içi olursa iyi olur daha önceki alısverislerim gibi elden satış yapıyorum ve msnyi de üstüne veriyorum gerekirse msnn kendisini de verebilirim ....
server : kaos
isim : casparow ( kontrol edebilrsnz .. )
lwl : 70
skiller : m8 ruh v. / m5 g.b ( son bk ) / m3 şidetli ( son bk ) 16 gçlü wurs
itemler : +4 çelik +7 elektro mevcuttur 1k hpli itemler wardır tek eksik abonoz küpedir.
içine item yapmanız için 3 kutsama ve 20-30m bırakıcam ( kutsamaları satarsanz 200m olur toplam tane 55-60m )
700 ep + 120 eplik item de mevcuttur.
Fiyat için m e r t h a l a c l a r @ h o t m a i l . c o m ' u ekleyiniz. genelde aksam saat 8-9 dan sonra açık oluyorum.
istanbul içi olursa iyi olur daha önceki alısverislerim gibi elden satış yapıyorum ve msnyi de üstüne veriyorum gerekirse msnn kendisini de verebilirim ....
- Konular
- 7
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 3 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 45
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
kaosda 70 lwl zihinsel savascı
m8 ruh ( son2 bk ) // m5 g.b ( son bk ) // m3 şidetli ( 1 yada 2 bk ) 16 güçlü wurus
itemler: +4 çelik +7 elektro full tas 1k hpli takılar mevcut birtek abonoz küpesi eksiktir
charda item yabmak istersenz 280m para bırakıcam
içinde ayrıyetten 700 ep + 120 ep cıvarı item mevcuttur
fiyatı 220 tl olarak düsünüyorum yalnız çok acil paraya sıkıstım babamın işyeri için satıyorum... lütfen ciddi alıcı iseniz istanbul içi elden alışveriş yapılacaktır.
istanbul içi alıcılar m e r t h a l a c l a r @ h o t m a i l . c o m :ka19::ka19::ka19:
m8 ruh ( son2 bk ) // m5 g.b ( son bk ) // m3 şidetli ( 1 yada 2 bk ) 16 güçlü wurus
itemler: +4 çelik +7 elektro full tas 1k hpli takılar mevcut birtek abonoz küpesi eksiktir
charda item yabmak istersenz 280m para bırakıcam
içinde ayrıyetten 700 ep + 120 ep cıvarı item mevcuttur
fiyatı 220 tl olarak düsünüyorum yalnız çok acil paraya sıkıstım babamın işyeri için satıyorum... lütfen ciddi alıcı iseniz istanbul içi elden alışveriş yapılacaktır.
istanbul içi alıcılar m e r t h a l a c l a r @ h o t m a i l . c o m :ka19::ka19::ka19:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)