HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar ''MarvelMt2''nin kullandığı bir index gözüme çarptı gayet hoş ve şık dedim neden bizim elemanlar bunu kullanmasın

İndex'e 2 PSD Ekledim ama detaylı çalışmadım , kendi resimlerinizi eklerken düzeninizi ona göre verirsiniz.
İndex Görsel Video;
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Ufak Bir Teşekkür Yeterli
Moderatör tarafında düzenlendi:
Site görselleri tasdix tarafından lisanslanmıştır. paylaşımı ve kullanımı durumunda yasal süreç başlatılacaktır. lisansı görmek isterseniz özel mesaj atıp lisansı gösterebilmekteyim. konunun kilitlenip linklerin silinmesini talep ediyorum..
@AsiLZade0212; @xxerdo; @qecekondu06;
Son düzenleme:
Site görselleri tasdix tarafından lisanslanmıştır. paylaşımı ve kullanımı durumunda yasal süreç başlatılacaktır. lisansı görmek isterseniz skype : marvelmt2 lisansı gösterebilmekteyim. konunun kilitlenip linklerin silinmesini talep ediyorum..
Lisansın size ait olduğunu kanıtlamak için , bana özel mesajdan atın gerekli kanıtları .
Lisansın size ait olduğunu kanıtlamak için , bana özel mesajdan atın gerekli kanıtları .
ÖM gönderildi.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)