HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
ZoneArchiver öneriririm ama şu lycan zırh ve silahını 3 aydır bulamadım paylaşıldıysa link atabilirmisin bana rica etsem.
Saltanat lycan itemleri lazım da dosyalarını olan biri atabilirmi ?
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Buyrun Arkadaşlar Sav,sura,şaman,ninja,lycan,iç item , tüm zirhlar , tüm silahlar taşlar herşey saltanat itemleri vs Kullanabilirsinz Bizzat KullanıyorumNe Kadar İyisin Millet Benden Ne İsterse Hemen Kendin VeriyorsunLinkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.Buyrun Arkadaşlar Sav,sura,şaman,ninja,lycan,iç item , tüm zirhlar , tüm silahlar taşlar herşey saltanat itemleri vs Kullanabilirsinz Bizzat Kullanıyorum
Adını MaviRuh Olarak Mı Algılıyorsun Anlamış Değilim 
Ne Kadar İyisin Millet Benden Ne İsterse Hemen Kendin VeriyorsunAdını MaviRuh Olarak Mı Algılıyorsun Anlamış Değilim
![]()
MaviRuh ne la
DQWE boş yapma faceden forumlarda isteyen cok oldu dıye attım sırf sen ıcın degıl senin millet keyfinimi beklicek 1 2 kısıye atmakla olmaz. bi iyilik yapiosan herkeze yapicanVerdiğin link girmiyor
MaviRuh ne laDQWE boş yapma faceden forumlarda isteyen cok oldu dıye attım sırf sen ıcın degıl senin millet keyfinimi beklicek 1 2 kısıye atmakla olmaz. bi iyilik yapiosan herkeze yapican
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)