Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Nedved35 1
Nedved35
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Böyle Saçmalık Olurmu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan djb3b3
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 285
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sabahtan beri hangı konulara baktımsa ya değitırlmış yada kapatılmıs sanki adamlar bakın ben burda görevlıyım herseyi yaparım diyor bıze forum bu başkası paralan satıyor dıye yada başkaları eleştırıyor dıye konuları yetkılıler kapatıyor bırtane files buldum adam gelmıs konuyu kapatmıs sebebı ucretlı fılesmıs sanane kardesım ucretlıyse fıles ozaman hepsını kaldırın forumdan satan kışı onlemı alsın onceden boyle bırsey yoktu

Moderatör tarafında düzenlendi:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

sabahtan beri hangı konulara baktımsa ya değitırlmış yada kapatılmıs sanki adamlar bakın ben burda görevlıyım herseyi yaparım diyor bıze forum bu başkası paralan satıyor dıye yada başkaları eleştırıyor dıye konuları yetkılıler kapatıyor bırtane files buldum adam gelmıs konuyu kapatmıs sebebı ucretlı fılesmıs sanane kardesım ucretlıyse fıles ozaman hepsını kaldırın forumdan satan kışı onlemı alsın onceden boyle bırsey yoktu

''Konu kapatılma sebebin ücretli filesmiş sanane'' öyle mi ?

Ücretiyle satılan emek verilen birşey varsa sen burada ne hakla onu bedavaya paylaşacaksın ? O zaman seninde emek verip satmaya çalıştığın birşeyi gelip bedavaya dağıtalım ?

Önce konuyu açarken açtığın bölümdeki bölüm kurallarını bir okumalısın

Öğeyi görmek için üye olmalısınız.

Evet biz burada görevliyiz ve kurallara uyulması için görevimizi yapıyoruz. Bu yüzden '' Sanane kardeşim '' diye birşey yok malesef. Kullandığın üslubada dikkat et.

İyi forumlar.
Turkmmo da Ücretli satılan bir filesin sahibinden izinsiz paylaşımı yasaktır. "Sanane" diye bir şey olabilir mi? Bizler burada düzeni sağlamak için varız. Eğer bir kişi filesin veya bir dosyanın kendisine ait olduğunu kanıtlayabiliyorsa ve bir başkası bunu Turkmmo ortamında ondan izinsiz bir şekilde paylaşıyorsa elbette işlem yapılır bundan doğal ne var? İnsanlar bu filesleri satarak para kazanıyorlar. Birileri gelip izin almadan paylaşırsa bu hiç etik bir davranış olmaz. Ücretli bölümle ilgilenen kişiler hosting yöneticileridir o yüzden size en iyi cevabı onlar verecektir ama kimse zaten birinin konusunu durduk yere kapatmaz. Herkes yaptığı iş ve kurallar neyi gerektiyorsa o şekilde işlem yapıyor. Bunların dışında eğer bir şikayetiniz varsa bu şikayetiniz herhangi bir yönetim üyesi ile ilgiliyse adminlere özel mesaj yoluyla ulaşıp sorununuzu dile getirebilirsiniz. Ya da bir soru soracaksanız düzgün bir şekilde soru-cevapta konu açarsınız sorunuz hakkında bilgili kişiler gerekli cevabı verirler. Burada saygısızca konuşmanın bir anlamı yok.

Son düzenleme:

''Konu kapatılma sebebin ücretli filesmiş sanane'' öyle mi ?

Ücretiyle satılan emek verilen birşey varsa sen burada ne hakla onu bedavaya paylaşacaksın ? O zaman seninde emek verip satmaya çalıştığın birşeyi gelip bedavaya dağıtalım ?

Önce konuyu açarken açtığın bölümdeki bölüm kurallarını bir okumalısın

Ücretli Files - Pack - Kurulum İşleri Bölüm Kuralları

Evet biz burada görevliyiz ve kurallara uyulması için görevimizi yapıyoruz. Bu yüzden '' Sanane kardeşim '' diye birşey yok malesef. Kullandığın üslubada dikkat et.

İyi forumlar.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri