Scarlet 1
Scarlet
Bvural41 1
Bvural41
mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Lauda Brawn'a yüklendi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mcakrep1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 90

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

f1-brazilian-gp-2016-niki-lauda-mercedes-non-executive-chairman-on-the-grid.jpg
[h=2]Mercedes'ten Niki Lauda, Ross Brawn'ın kendisi ve Toto Wolff hakkında yaptığı yorumlara cevap verdi.[/h][FONT=&quot]Ross Brawn Ekim ayında Mercedes'ten neden ayrıldığında dair açıklamalar yapmış ve bu açıklamalar gündemi bir anda değiştirmişti.[/FONT]
[FONT=&quot]Brawn şöyle konuşmuştu "Mercedes'de bana dayatılan insanlara güvenemedim. Sonuçta bana pek güvenilir gelmeyen insanlarla uğraşmaya başlamıştım. Onlara güvenemezdim ve onlara karşı savaşa girip kazanmadan kendim için herhangi bir gelecek göremiyordum. Güvenemediğim insanlarla hiçbir geleceğim olamazdı."[/FONT]
[FONT=&quot]Toto Wolff daha sonra yaptığı açıklamalarda Ross Brawn'a saygı duyduğunu söylemiş ve Brawn'ın aslında öyle demek istemediğini söylemişti.[/FONT]
[FONT=&quot]Niki Lauda bu açıklamanın üzerinden birkaç ay geçmesinin ardından Brawn'ın sözlerine cevap verdi.[/FONT]
[FONT=&quot]Lauda şöyle konuştu "Paddy Lowe ile çalışmayı reddeti, hepsi bu. Ne yazık ki durum bu. Kendi kendinizi yargılamanız gerekiyor."[/FONT]
[FONT=&quot]"Ayrıldığı sırada Mercedes takımlar şampiyonasını ikinci sırada bitirdi. Sonrasında da arka arkaya üç kez şampiyon oldu. Söyleyebilecek başka bir şeyim yok."[/FONT]

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri