HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Galatasaray Yönetimi, dün Florya Tesisleri'ne adeta çıkartma yaptı. Futbolcularlarla birlikte barbekü partisi düzenleyen yöneticiler, takıma moral verdi.
Galatasaray için kritik önem taşıyan OFK Belgrad karşılaşması öncesinde yönetim, futbolculara moral ve destek vermek için kolları sıvadı. Başkan Adnan Polat ve yöneticiler, dün sabahki idmanın ardından düzenlenen barbekü partisinde futbol takımıyla bir araya geldi. Sponsorların da katıldığı parti çok güzel bir havada geçti. Yönetim, OFK Belgrad rövanşı öncesinde teknik heyet ve futbolculara olan güveni yineledi. Partinin ardından yönetim kurulu üyeleri, haftalık olağan toplantıyı da tesislerde yapmayı tercih etti. Galatasaray kafilesi, bugün saat 11`de Türk Hava Yolları`nın özel seferiyle Sıristan`ın Belgrad kentine gidecek ve rövanş maçı için otelde kampa girecek. Bu arada UEFA, rövanş mücadelesinin saatini 18.30`dan, 18.00`e aldı.