SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
Hikaye Ekle

"Beşiktaş'ı istiyorum"

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cix12
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 149

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

fft1mm1129926.jpg

Geçtiğimiz sezondan bu yana adı transfer haberlerinin zirvesini süsleyen Sercan Yıldırım`ın Beşiktaş`a yeşil ışık yaktığı ortaya çıktı... Son günlerde Siyah-Beyazlılar`da yaşanan transfer hareketliliğinin ve camianın havaya girmesinin de bu kararda etkili olduğu öğrenilirken, genç oyuncunun bu düşüncesini hocası Ertuğrul Sağlam ile de paylaştığı belirtildi. Bursaspor`un teknik patronuyla transfer zirvesi yapan milli oyuncunun, “Hocam yeni sezonda Beşiktaş`ta oynamak istiyorum ve sizden de kolaylık bekliyorum“ ifadelerini kullandığı ileri sürüldü. Bu gelişme doğal olarak hem Beşiktaş hem de Bursaspor`da büyük hareketlilik yarattı. Taraftarlarına yeni bir yıldız daha armağan etmek için düğmeye basan Siyah-Beyazlı ekibin kurmayları hemen bir Sercan zirvesi yaptı, alternatifli teklifler hazırladı. Beşiktaş`ın Sercan`a karşılık Bursaspor`a Fink ve Holosko`yu önerdiği edinilen ilk bilgiler arasında. Ancak son şampiyonun yöneticileri, her ne kadar teknik direktör Ertuğrul Sağlam iki oyuncuyu da kadroda görmek istese de bu teklife özellikle Holosko`nun yıllık 1.8 milyon Euro`yu bulan maliyeti sebebiyle hiç sıcak bakmıyor.

Oyuncu değil para istiyorlar

Bu safhada Beşiktaş cephesi yeni takas+para paketi hazırlarken, Bursaspor ise takası düşünmediğini, ancak 8 milyon Euro`ya kadar inebileceği bilgisini aracılar vasıtasıyla gerekli yerlere ulaştırdı. Bir başka alternatif ise bu rakamın vadeler halinde ya da tek bir oyuncu takasıyla noktalanması.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri