CrayzTurk Level 7 Katılım 11 Şub 2009 Konular 463 Mesajlar 2,249 Reaksiyon Skoru 176 Altın Konu 0 TM Yaşı 17 Yıl 3 Ay 26 Gün Başarım Puanı 155 MmoLira -104 DevLira 0 Ticaret - 0% 0 0 0 14 Mar 2009 #1 ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA! SUPER EFFECT 1) Effecktimizi oluşturacagımız resmimizi açıyoruz ben alttakini seçtim. Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir. 2) CTRL+J ile Layerimizin Kopyasını oluşturuyoruz. 3) Daha sonra Filter > Stylize > Glowing Edges Effecktimizi Alttaki ayarlara göre Yapıyoruz. Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir. 4) Daha sonra Layer Benceresinden Layerimizin Blendig Ayarını Pin Light olacak şekilde ayarlıyoruz. Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir. 5) Ve resmimizin görüntüsü aşagıdaki gibi olacaktır. Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA! SUPER EFFECT 1) Effecktimizi oluşturacagımız resmimizi açıyoruz ben alttakini seçtim. Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir. 2) CTRL+J ile Layerimizin Kopyasını oluşturuyoruz. 3) Daha sonra Filter > Stylize > Glowing Edges Effecktimizi Alttaki ayarlara göre Yapıyoruz. Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir. 4) Daha sonra Layer Benceresinden Layerimizin Blendig Ayarını Pin Light olacak şekilde ayarlıyoruz. Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir. 5) Ve resmimizin görüntüsü aşagıdaki gibi olacaktır. Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.