Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
İyi forumlar, bu özel mesajlara adminler neden geri dönüş yapmıyor.Sitenin kurulduğu andan itibaren aynı sıkıntı hiç değişmemiş.Yani bizde insanız sizde insansınız.Bize cevap yazınca fazladan extra bi efor sarfetmiyorsunuz.Ya da bize cevap yazmamanız sizi daha cool bi hale getirmiyor emin olun.Ukala lık falan yapmak değil amacım sadece bir görüş paylaştım.Bu konu çözülmeden kapatılmasa, rica ediyorum . 

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Her mesaja cevap yazılmamasının sebebini cool görünmek olduğunu mu düşünüyorsun gerçekten ?
Size cevap yazınca fazladan efor sarfediyoruz maalesef. Bana günlük gelen özel mesaj sayısı 100-150 arası değişiyor. Hepsine oturup cevap yazmam günümün yarısını bu mesajlara cevap vererek geçirmem anlamına geliyor. Aralarından sadece önemli ve kritik olanlara cevap verebiliyorum.
Bende mesela bu özel mesaj ısrarını anlamıyorum. Varsa bir sorun konu açarak sorarsınız olur biter. Özel mesajlara oturup cevap yazarız mesai harcarız gibi bir tahahhütümüz olmadı hiçbir zaman