Tekrar Gündeme Getirelim Bu Oyun Çok Güzeldi Özlemişim xD..
Sağ Gözünü Çıkarırdım Uuzun süre aç bıraktıktan sonra Gözünü Ekmek Arası YapıP Yedirtirdim daha sonra dişlerini kırıp çöpe atardım .. Sonrada testereyi arayıp yardım isterdim ona kalmıssın xD
Sağ Gözünü Çıkarırdım Uuzun süre aç bıraktıktan sonra Gözünü Ekmek Arası YapıP Yedirtirdim daha sonra dişlerini kırıp çöpe atardım .. Sonrada testereyi arayıp yardım isterdim ona kalmıssın xD
Oha ne yaptım öle 
İmzasındaki adamın tabancasını alıp 2 mermiyle yere yığardım.Sonra testereyle 4 parçaya ayırıp kuşlara verirdim

İmzasındaki adamın tabancasını alıp 2 mermiyle yere yığardım.Sonra testereyle 4 parçaya ayırıp kuşlara verirdim

Sen Benim Kadar Acımasız Olamazsın Önce Parmaklarını Keserim Aç Bırakıp Parmaklarını Yediririm Sonra Burnunu Neşterle Doğrarım Sonra Ellerini Ayaklarını Keser Kan Kaybından Ölmemen İçin Sarardım Sonra O Halinle 20 Gün Aç Kalmıs Köpeklerin Arasına Atardım Ama Kafanı Sarardım Ölmemen İÇin Daha Sonra Heryerin Parçalandıkdan Sonra Üstüne Benzin Atıp Yakardım Leşinide Akbabalar Yer ...
Bi Ben Bide Testere Yaf
xD
Bi Ben Bide Testere Yaf
xDLaylonla bağlayıp yakarım tam ölecekken söndürürüm acıyı çekince üstüne birde tuz serperdim bi kamyon dolusu sonra kafanı kopartırım 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)