HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar pc virüs girdi ne virüs oldugunu bilmiyorum sagdan soldan dosya acarak mavi ekran hatası verdirmeyi başardı her nyse pc acılıyor 10 sanyiye sonra aynı hata geliyor format atım win10 kendi kurulum ayarlardan vb. yerden işte
Format attım %100 dedi 3 saat bekledim başka birşey gelmedi kapatım pc yi acılıyor masaüstü gelmesi yerine
Sürekli Dönen birşey var ekran ortasında Ne yapmam gerk ? Önümüz bayram garantiyede götüremem işlerimi pc üzerinden yapıyorum ve acilen yardım bulmam gerekiyor..
Yetkililer Konu yanlış yerde ise affedin cünki acil yardım gerekiyor..
Format attım %100 dedi 3 saat bekledim başka birşey gelmedi kapatım pc yi acılıyor masaüstü gelmesi yerine
Sürekli Dönen birşey var ekran ortasında Ne yapmam gerk ? Önümüz bayram garantiyede götüremem işlerimi pc üzerinden yapıyorum ve acilen yardım bulmam gerekiyor..
Yetkililer Konu yanlış yerde ise affedin cünki acil yardım gerekiyor..
merhaba, virüsünüzün tanımını koyabilirdim fakat format attığınız için bu kısmı geçiyorum,
çözüme gelirsek windows 10 işletim sistemi virüsün silememesinin 2 nedeni olabilir.
1-bios değil windows işletim sistemi açıkken formata başlaması.
2-diskleri biçimlendirmemiş olmanız.
önerim işletim sisteminizi edindikten sonra usb veya dvd ile temiz bir kurulum yapmanız, iyi forumlar.
detaylı konuşabilmemiz için dilerseniz, özel mesaj atabilirsiniz.
çözüme gelirsek windows 10 işletim sistemi virüsün silememesinin 2 nedeni olabilir.
1-bios değil windows işletim sistemi açıkken formata başlaması.
2-diskleri biçimlendirmemiş olmanız.
önerim işletim sisteminizi edindikten sonra usb veya dvd ile temiz bir kurulum yapmanız, iyi forumlar.
detaylı konuşabilmemiz için dilerseniz, özel mesaj atabilirsiniz.
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)