kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
C 1
chengdu
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

ban affı ..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan diando12
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 225

diando12

Level 2
Üye
Konular
19
Reaksiyon Skoru
11
Altın Konu
0
TM Yaşı
9 Yıl 10 Ay 25 Gün
Başarım Puanı
22
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

çarım 4 aydır banlı sırf 6 ay dolmamış diye ban affından yararlanamıyorum koca 2016 yılı zaten sonbahardayız ban affı bu nedenden ötürü 2 ay için sırf iptal olmamalı lütfen anlayıs bekliyorum 2015 yılları falan açildi ben 2016 yılında ban yedim 4. ay doldu lütfen 2 ay için açılmamazlık olmasın anlayıs bekliyorum sizlerden o kadar bekledim 2 ay için iptal olmasın daha seneye bekliyemicegim lütfen gerekirse anket falan yapılsın bizler değerlendirilsin lütfen, keith kırmızı bombos azlık var artık oyuna donmek istiyorum hakaretten ban yemiştim lütfen işleme alınsın Türkay dan rica ediyorum

Son düzenleme:
[h=3]6 Ay!!
[/h]
Yukarıdaki konuda gerekli cevap admin tarafından verilmiş , yeni bir ban affını beklemesin kardeşim aksi halde hesabının ban süresi dolmadığı sürece açılacağını sanmam , geçmiş olsun.

6 Ay!!

Yukarıdaki konuda gerekli cevap admin tarafından verilmiş , yeni bir ban affını beklemesin kardeşim aksi halde hesabının ban süresi dolmadığı sürece açılacağını sanmam , geçmiş olsun.
kardes mantıklı düşünürsek 2016 yılı komple değerlendirilmesi lazım sonucta 2016 senesindeyiz ve üstelik sonbahardayız ve benim ceza süremde sonbaharın sonlarında hala sonbahar devam ederkene dolmuş olucak yani kasım gibi dolar sonbahardan yararlanabilirdim belkide 1.5 2 ay sonra açarlar bilemem sonbahar devam ederken sonucta bittiği falan yok sonbaharın hala devam ediyor süre dolucak ozaman. onlar 2015 yılınıda vs açtılar ozaman 2016 ban affı olmasın konunun adı son 6 ay süre falan yapsınlardı konu başlıgını duyuruda bosuna bekledik 4 ay zamanım gitti okdr bekledik örnek 6 ay süresi dolan reklam yapan vs daha ağır kötü suclar isliyen Türkaya küfür edeni bile açmışlar yani düşünün neleri affetmişler biz 2 ay dolmamıs diye bizi değerlendirmiyor mu diyeyim affetmiyor mu diyeyim nitekim işte her neyse bizim cezamız nitekim düşük seviyede bizi 2 ay dolmamış diye açmıyorlar resmen yazık anlam veremiyorum daha seneye falan beklemiyecem, ayarlamıştım herseyide kristal yatırımı yapıcaktım böyle anlam veremedigim birşey sonucunda gerçekleşemedi belkide iyi oldu elimizde paramızda kaldı baska oyun oynarız kimse kusura bakmasın alnımızda enayi yazmıyor

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri