HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
[h=4]Moussa Sowun gelmesi en çok Emenikeyi etkiledi. Her fırsatta forvette oynamak istediğini söyleyen Nijeryalı, kendisine kanatta görev verilmesinden endişe ediyor.[/h]
Nijeryalı oyuncu, Benim gerçek yerim forvet. Burada daha faydalı oluyorum. Bekleyen bir futbolcu değilim. Sürekli hareket halinde olarak rakibi yoruyorum. Kanatlarda ise verimim düşüyor sözleriyle forvette oynamak istediğini açık bir şekilde dile getirdi.
Gözü kulağı Advocaatta
Advocaatın Moussa Sowa ileri uçta görev vermesi halinde, Emenike forvette üçüncü tercih haline gelebilir. Böyle bir durumda Hollandalı teknik adam, kendisini kanatlarda kullanabilir. Nijeryalı oyuncu şimdi endişeli bir şekilde, hocasının vereceği kararı bekliyor. Emenikenin hayali, Sowun sol kanatta görevlendirilmesi ve kendisinin Van Persie ile birlikte ileri uçta forma giymesi.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Yönetiminin Sowu 1 yıllığına kiralaması herkesi fazlasıyla sevindirdi. Ancak Senegallinin dönüşü,Emenikenin kanat kâbusunun da yeniden ortaya çıkmasına neden oldu.Nijeryalı oyuncu, Benim gerçek yerim forvet. Burada daha faydalı oluyorum. Bekleyen bir futbolcu değilim. Sürekli hareket halinde olarak rakibi yoruyorum. Kanatlarda ise verimim düşüyor sözleriyle forvette oynamak istediğini açık bir şekilde dile getirdi.
Gözü kulağı Advocaatta
Advocaatın Moussa Sowa ileri uçta görev vermesi halinde, Emenike forvette üçüncü tercih haline gelebilir. Böyle bir durumda Hollandalı teknik adam, kendisini kanatlarda kullanabilir. Nijeryalı oyuncu şimdi endişeli bir şekilde, hocasının vereceği kararı bekliyor. Emenikenin hayali, Sowun sol kanatta görevlendirilmesi ve kendisinin Van Persie ile birlikte ileri uçta forma giymesi.