- Konular
- 7,500
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 13d 20h
- Reaksiyon Skoru
- 3,056
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 549
- MmoLira
- 31,714
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Gaziantepspor-Trabzonspor maçında müthiş çalımların ardından 5 kişi arasından bir şut çıkararak Trabzonu yıkan Orkan Çınarın, Bordo-Mavililerin kıyısından döndüğü ortaya çıktı
Geçtiğimiz ay Trabzonsporlu yöneticilerin temas kurduğu genç oyuncu ile büyük ölçüde anlaşıldığı, ancak G.Antepin yüksek bonservis talebi üzerine yönetim rakamı artırmaktan vazgeçip geri adım attığı öğrenildi.
Orkan, 87. dakika oyuna girip bir dakika sonra golü bulmuş, müsabaka sonrası eski takım arkadaşı Muhammet Demirin formasını giyerek yayıncı kuruluşun ekranlarına çıkmıştı. Orkan, O benim için çok önemli biri. Gol vuruşlarının nasıl olması gerektiğini söyledi dedi.
HaberTS
Geçtiğimiz ay Trabzonsporlu yöneticilerin temas kurduğu genç oyuncu ile büyük ölçüde anlaşıldığı, ancak G.Antepin yüksek bonservis talebi üzerine yönetim rakamı artırmaktan vazgeçip geri adım attığı öğrenildi.
Orkan, 87. dakika oyuna girip bir dakika sonra golü bulmuş, müsabaka sonrası eski takım arkadaşı Muhammet Demirin formasını giyerek yayıncı kuruluşun ekranlarına çıkmıştı. Orkan, O benim için çok önemli biri. Gol vuruşlarının nasıl olması gerektiğini söyledi dedi.
HaberTS