- Konular
- 7,500
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 13d 20h
- Reaksiyon Skoru
- 3,056
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 549
- MmoLira
- 31,714
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Ben Affleck Deathstroke Görüntüsü Paylaştı!
Ben Affleck, Facebook sayfasında Deathstroke görüntüsü paylaştı. O videoyu izlemek için
Hayranların beyaz perdede en çok görmeyi istedikleri karakterlerden biri olan Deathstroke görüntüsünün, Justice League filminden olduğu açıklandı. Umutlarımız Justice League filminde sağlam bir Batman v. Deathstroke görmekten yana.
Deathstroke, 1980 yılında The New Teen Titansın 2. sayısında karşımıza çıkmıştı. Slade Wilson, ordunun süper asker deneyine katılır ve süper-insan seviyesinde dayanıklılık ve güce sahip olur. Kahraman olmak yerine paralı asker olmayı seçen Deathstroke, Batman kadar olmasa da yüksek taktiksel zekaya sahiptir. DCnin en belalı kötülerinden sayabiliriz. Şüphe yok ki filmde gözükürse filme renk katacaktır.
Deathstroke karakterini kimin oynayacağı ise halen bilinmiyor ama en kısa sürede açıklanmazsa birçok DC hayranı kalp krizinden gidecek.
Şuan çekimleri devam eden Justice League 17 Kasım 2017de vizyona girecek.
Ben Affleck, Facebook sayfasında Deathstroke görüntüsü paylaştı. O videoyu izlemek için
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
tıklayınız.Hayranların beyaz perdede en çok görmeyi istedikleri karakterlerden biri olan Deathstroke görüntüsünün, Justice League filminden olduğu açıklandı. Umutlarımız Justice League filminde sağlam bir Batman v. Deathstroke görmekten yana.
Deathstroke, 1980 yılında The New Teen Titansın 2. sayısında karşımıza çıkmıştı. Slade Wilson, ordunun süper asker deneyine katılır ve süper-insan seviyesinde dayanıklılık ve güce sahip olur. Kahraman olmak yerine paralı asker olmayı seçen Deathstroke, Batman kadar olmasa da yüksek taktiksel zekaya sahiptir. DCnin en belalı kötülerinden sayabiliriz. Şüphe yok ki filmde gözükürse filme renk katacaktır.
Deathstroke karakterini kimin oynayacağı ise halen bilinmiyor ama en kısa sürede açıklanmazsa birçok DC hayranı kalp krizinden gidecek.
Şuan çekimleri devam eden Justice League 17 Kasım 2017de vizyona girecek.