raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Tiote sınıfta kaldı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xHamBeyLoRDx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 115

xHamBeyLoRDx

Seni seviyorum dediğim herkesi sevdim
Fahri Üye
Konular
12,227
Online süresi
5h 56m
Reaksiyon Skoru
3,165
Altın Konu
0
TM Yaşı
13 Yıl 7 Ay 17 Gün
Başarım Puanı
577
MmoLira
41
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

550

İmza için İstanbul’a getirilen Newcastle United’lı Tiote, sağlık kontrolünden geçemedi. Sarı-kırmızılılar 30 yaşındaki ön liberonun transferinden vazgeçti.

Galatasaray, önceki gün İstanbul'a getirdiği Newcastle United'ın Fildişi Sahilli ön libero Cheick Tiote'nin transferinden vazgeçti. Sağlık kontrolünden geçirilen oyuncunun, sol dış menisküsünde problem olduğu ve sol bacağının sağ bacağına göre kuvvetsiz olduğu rapor edildi. Bu gelişme üzerine transferde geri adım atıldı. Kulüp doktoru Yener İnce'nin, sağlık kontrolleri sonrası çıkan raporla ilgili kulüp yetkilileriyle Florya Metin Oktay Tesisleri'nde bir toplantı yaparak, olası riskleri aktardığı, sonrasında da Tiote'nin transferiyle ilgili görüşmeleri sonlandırma kararı alındığı aktarıldı. Transfer döneminin bitmesine iki gün kala alternatif isimlere yönelen Cimbom, daha önce de gündeme gelen De Jong'a yöneldi.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri